Samsung Galaxy Note 20 reparation

Har du tabt din Samsung Galaxy Note 20 eller har den af andre årsager brug for en reparation? Så er vi hos Bestrep altid klar til at hjælpe dig. I mere end 10 år har vi repareret tusindevis af smartphones, herunder også Samsungs populære Note-serie.

Størstedelen af vores reparationer tager under en time at fuldføre, klares udelukkendes med originale reservedele og 2 års garanti.

reparation af Samsung Galaxy Note 20

Priser på Samsung Galaxy Note 20 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy Note 20 reparation

  Samsung Galaxy Note 20 blev lanceret i Danmark i august 2020 som en efterfølger til den populære mobil/tablet-hybrid, Galaxy Note 10.

  Denne model er kendt for sin trykfølsomme stylus og er specielt velegnet til kreativt arbejde. Med sin store skærm er den også ideel til gaming direkte fra mobilen. Med en så alsidig funktionalitet er det dog ikke ualmindeligt, at uheld kan ske.

  Hvis din Samsung Galaxy Note 20 derfor har brug for reparation, kan du trygt overlade til os hos Bestrep. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, har dygtige teknikere og kort reparationstid.

  Hvis du har brug for en diagnose for at identificere problemet, hjælper vi gerne med det. Alternativt kan du bestille din specifikke reparation længer oppe på side, således vi kan sikre os at alle dele er på lager.

  Erfarne teknikere og originale reservedele

  Vi forstår vigtigheden af at få din enhed repareret hurtigt og ordentligt. Derfor arbejder vores erfarne teknikere effektivt for at sikre, at din Samsung Galaxy Note 20 er tilbage i fuld funktion på kort tid.

  Vi bruger kun originale reservedele til vores reparationer for at sikre, at din enhed fungerer optimalt igen. Vores fokus er at levere en professionel reparation og samtidig minimere miljøpåvirkningen ved at fremme bæredygtighed.

  Ved at vælge en reparation i stedet for at købe en ny enhed bidrager du til at reducere elektronisk affald og skåne miljøet.

  Vi klarer de fleste reparationer af din Samsung Galaxy Note 20

  Uanset om du har brug for en skærmreparation, batteriskift eller andre typer reparationer til din Samsung Galaxy Note 20, kan du altid regne med vores ekspertise. Vi stræber efter at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder.

  Vi glæder os til at få din Samsung Galaxy Note 20 tilbage i topform, så du igen kan nyde godt af de mange funktioner i din smartphone.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy Note 20 128GB
  • Samsung Galaxy Note 20 256GB

  Modelnummer for Galaxy Note 20:

  • SM-N980F
  • SM-N981F (5G)

  Lanceringsdato:

  • 21. august 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.