iPhone 14 Pro reparation

Hvis uheldet er ude, og din iPhone 14 Pro er gået i stykker eller ikke fungerer optimalt, behøver du ikke gå i panik. Hos Bestrep står vi klar til at reparere den for dig.

Vi tilbyder blandt andet skærmudskiftning og batteriudskiftning til iPhone 14 Pro. Med mere end 10 års erfaring i iPhone reparationer kan du være helt tryg ved, at din iPhone bliver behandlet professionelt, når du vælger os til at udføre din reparation.

reparation af iPhone 14 Pro

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 14 Pro reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 14 Pro reparation

  iPhone 14 Pro imponerer med sin 6,1 tommer skærm, som nu udnytter skærmarealet endnu bedre. Apple har nemlig fjernet notch’en og introduceret Dynamic Island, så du kan udnytte hver eneste kvadratcentimeter på din iPhone 14 Pro.

  iPhone 14 Pro er også udstyret med en A16 Bionic-chip, der forbedrer batterilevetiden og sikrer en hurtig ydeevne. Du kan vælge mellem lagerkapaciteter på 128 GB, 256 GB, 512 GB eller 1000 GB.

  Professionel reparation af din iPhone 14 Pro

  Når du vælger Bestrep til reparation af din iPhone 14 Pro, kan du altid forvente den bedste service. Vi er et af Danmarks ældste værksteder med mere end 10 års erfaring inden for reparation af iPhones.

  Uanset hvilken reparation du får udført på din iPhone 14 Pro hos os, giver vi altid 2 års garanti. Desuden klarer vi de fleste reparationer på under en time.

  Hvis skaderne på din iPhone 14 Pro er omfattende og kræver længere tid at reparere, stiller vi naturligvis en lånetelefon til rådighed uden der koster ekstra.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 14 Pro reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 14 Pro 128GB
  • iPhone 14 Pro 256GB
  • iPhone 14 Pro 512GB
  • iPhone 14 Pro 1TB

  Modelnummer for iPhone 14 Pro:

  • A2659
  • A2889
  • A2892
  • A2891
  • A2890

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.