iPad Pro 12.9″ 1. generation reparation

Er din 1. generation af iPad Pro 12.9″ gået i stykker? Fortvivl ikke, den kan stadig blive som ny. Kig blot forbi vores værksted, så sørger vi for, at den bliver så god som ny.

Vi har gennem årene håndteret en lang række skader og fejl på disse enheder, hvilket betyder, at vi er velbevandrede i at udbedre dem. Størstedelen af vores reparationer klares på under 24 timer.

reparation af iPad Pro 12.9" 1. generation

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på iPad Pro 12.9″ 1. generation reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPad Pro 12.9″ 1. generation

  iPad Pro 12.9″ 1. generation, lanceret i 2015 som den første af Apples Pro-modeller, introducerede en ny standard for ydeevne og funktionalitet.

  Med fokus på professionelle opgaver og intensiv brug, har denne tablet imponerende specifikationer. Hos Bestrep er vi klar til at hjælpe dig med enhver reparation, fra skærmproblemer til et nyt kamera.

  Navnet “Pro” blev først indført i Apples serie af bærbare computere, men blev senere overført til tabletverdenen for at imødekomme behovene hos professionelle brugere.

  Den første generation af iPad Pro 12.9″ blev skabt til opgaver, der krævede høj ydeevne og processorkraft, hvilket også betød intensiv brug og slid. Dens imponerende specifikationer omfatter:

  • Skærm: 12,9″ Liquid Retina Display med en opløsning på 2732 x 2048 pixels.
  • Processor: A12X Bionic-chipsæt.
  • RAM: 6 GB.
  • Opbevaring: 32, 128 og 256 GB.
  • Kamera: 12 MP bagkamera og 7 MP frontkamera.
  • Batteri: Op til 10 timers batterilevetid.

  Reparation af skærmen på din iPad Pro 12.9″ 1. generation

  En beskadiget skærm kan begrænse din iPads ydeevne og visuelle appel. Hos Bestrep er vi eksperter i skærm reparation for iPad Pro 12.9″ 1. generation.

  Vores erfarne teknikere bruger originale reservedele og værktøjer, der opfylder Apples høje standarder. Vi bestræber os på at fuldføre skærm reparationen inden for 24 timer, så du hurtigt kan genoptage din normale brug.

  Valget mellem reparation og at købe en ny enhed har både økonomiske og miljømæssige implikationer. Ved at vælge reparation hjælper du med at reducere elektronisk affald og bevare ressourcer.

  Bestrep er stærkt tilhænger af den bæredygtige model og tilbyder pålidelige reparationstjenester som en del af vores miljøbevidste tilgang.

  Altid 2 års garanti på alle reparationer

  Vores centrale præstationsindikatorer – 2 års reklamationsret, reparation inden for 24 timer og brugen af originale reservedele – demonstrerer vores engagement i at levere en enestående reparationsservice.

  Vi forstår vigtigheden af din iPad Pro 12.9″ 1. generation og arbejder målrettet for at genoprette dens optimale ydeevne.

  Vores erfarne personale er klar til at besvare dine spørgsmål, give rådgivning og løse dine bekymringer om din iPad Pro 12.9″ 1. generation. Du derfor altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller kigge forbi vores værksted uden tidsbestilling.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPad Pro 12,9″ 1. gen WiFi 32GB
  • iPad Pro 12,9″ 1. gen WiFi 128GB
  • iPad Pro 12,9″ 1. gen WiFi 256GB
  • iPad Pro 12,9″ 1. gen WiFi + Cellular 32GB
  • iPad Pro 12,9″ 1. gen WiFi + Cellular 128GB
  • iPad Pro 12,9″ 1. gen WiFi + Cellular 256GB

  Modelnummer for iPad Pro 12.9″ 1. gen:

  • A1584
  • A1652

  Lanceringsdato:

  • November 2015

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.