iPhone 14 Plus reparation

Hvis du har været uheldig og har behov for reparation af din iPhone 14 Plus, kan du trygt overlade den til vores dygtige teknikere. Med mere end 10 års erfaring kan vi garantere en reparation af din iPhone 14 Plus, der lever op til Apples høje standard.

Derfor kan vi også uden at tøve give 2 års garanti på reparationen af din iPhone 14 Plus – uanset om det er skærmen, bagside, batteri eller noget helt fjerde der skal udskiftes.

reparation af iPhone 14 Plus

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 14 Plus reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 14 Plus reparation

  iPhone 14 Plus er en banebrydende telefon med sin 6,7 tommer store OLED-skærm. Det er Apples første iPhone, der kombinerer den større skærmstørrelse fra iPhone 14 Pro Max med de vigtigste funktioner fra iPhone 14.

  Dette gør den ideel for dem, der ønsker den større skærmplads, men uden at have behovet for de mere avancerede funktioner fra Pro-udgaven. Udover det imponerende display har iPhone 14 Plus også et større batteri, der sikrer længere batterilevetid.

  Reparation af høj kvalitet uden tidsbestilling

  Vi tilbyder reparation af din iPhone 14 Plus med forskellige kvaliteter af reservedele og til forskellige priser. Du kan naturligvis vælge originale dele, men også et billigere alternativ vi kalder Grade A. Uanset hvilken type reservedele du vælger, kan du forvente konkurrencedygtige priser og en garanti på 2 år.

  Du kan finde priserne for de forskellige typer reservedele længere oppe på siden. Hvis du har spørgsmål til de specifikke reservedele, er vores venlige teknikere i butikken altid klar til at svare på spørgsmål.

  Når du besøger vores værksted, bliver du altid mødt med et smil og en professionel betjening. Vi tilbyder endda, at du kan vente mens reparationen af din iPhone 14 Plus udføres. Vores erfarne teknikere stræber altid efter at fuldføre reparationen på under en time.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 14 Plus reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 14 Plus 128GB
  • iPhone 14 Plus 256GB
  • iPhone 14 Plus 512GB

  Modelnummer for iPhone 14 Plus:

  • A2632
  • A2885
  • A2888
  • A2887
  • A2886

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.