bestrep.dk – we care about IT

Vi er en ung IT-virksomhed, fra den første generation der voksede op med en smartphone og en computer i hånden. Dette har vi gjort til vores speciale og forretning i mere end 10 år.

Med afsæt i vores helt naturlige interesse for mobile enheder og computere, tilbyder vi altså i dag reparation, service og support af iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung Galaxy og Huawei smartphones.

Vi sætter altid kunden og den gode service over vores egne interesser. Dette betyder, at vi ikke reparerer på noget der ikke giver mening eller vejleder vores kunder ud i løsninger som kun gavner vores bundlinje.

Vores succes skabes kun gennem tillid og troværdighed. Ikke kun behandler vi personfølsomme data, som kræver en vis ansvarlighed, men vi skal også være ærlige i vores vejledning omkring de bedste løsninger – ingen er tjent med for dyre og tvivlsomme reparationer.

Kean Kristensen
Direktør & tekniker

Måske du allerede kender os?

Det kan være, at du allerede er stødt på os før, i forbindelse med en reparation af din iPhone, iPad eller Mac-computer. I hvert fald har vi hovedsageligt beskæftiget os med Apple-produkter i gennem vores mange år i branchen.

Vi driver sideløbende med bestrep to andre virksomheder, som er mere eller mindre dedikeret til reparation af Apples produkter – MiPhone og Macreparation.dk. Her adskiller bestrep sig ved også at fokusere mere på Android-smartphones.

MiPhone reparation af iPhone og iPad
Reparation af MacBook, iMac og Mac mini

5 gode grunde til at vælge bestrep

+10 års erfaring

Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

Originale reservedele

Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

2 års garanti

Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

Hurtig reparation

Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

Gratis lånetelefon

Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.