Samsung Galaxy A13 5G reparation

Vi er et af Danmarks førende værksteder for reparation af Samsung – herunder også Galaxy A13 5G. Dette er vi, fordi vi ikke har lavet andet, i mere end 10 år. Du derfor trygt overlade din smartphone til os.

Alle vores reparationer udføres med originale reservedele direkte fra Samsung og med 2 års garanti. Er uheldet ude, kigger du blot forbi vores værksted uden tidsbestilling – vi står klar til at hjælpe!

reparation af Samsung Galaxy A13 5G

Priser på Samsung Galaxy A13 5G reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A13 5G reparation

  Uanset om skærmen er smadret, dit batteri er træt eller opladningen giver dig problemer, kan vi være behjælpelige med en Samsung Galaxy A13 5G reparation.

  Hvis du ikke finder den reparation du søger i prislisten længere oppe, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Har du en anden model end Samsung Galaxy A13 5G, kan du se vores fulde liste over de mest Samsung-telefoner, vi reparerer, ved at klikke lige her.

  Vi reparerer din Samsung Galaxy A13 5G med respekt

  Hvis du er på udkig efter et værksted du kan stole på til reparationen af din Samsung Galaxy A13 5G, er du kommet til det rette sted.

  Vi prioriterer miljøet højt og søger altid bæredygtige løsninger. Derfor tilbyder vi altid reparationer med originale reservedele, så din telefon kan forlænge sin levetid længst muligt.

  Med over 10 års erfaring har vi opnået et dybdegående kendskab til Samsung Galaxy-telefonerne. Det gør os til det naturlige valg for dig.

  Vores værksteder er ESD-sikre, så du kan være tryg ved, at din telefon altid bliver behandlet professionelt. Ligeledes giver vi altid 2 års garanti på vores reparationer – uanset hvilken del vi har udskiftet.

  Undgå at købe nyt – få udført en reparation

  Hos Bestrep bestræber vi os på at reparere i stedet for at købe nyt af respekt for miljøet. Det er en del af vores mission at hjælpe vores kunder med at reparere sine enheder, i stedet for at skulle investere i nye.

  Du kan altid besøge vores værksted i Herlev, tæt på Ballerup, Glostrup, Rødovre og Københan, uden at skulle bestille tid.

  Alternativt kan du bestille din reparation online, hvis det passer dig bedre. Uanset hvad står vi klar til at hjælpe dig med en reparation af din Samsung Galaxy A13 5G.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A13 5G 64GB
  • Samsung Galaxy A13 5G 128GB

  Modelnummer for Galaxy A13 5G:

  • SM-A136B

  Lanceringsdato:

  • 3. december 2021

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.