Samsung Galaxy A9 2018 reparation

Hvis din Samsung Galaxy A9 2018 er stoppet med at virke, kan du være sikker på, at vi nok skal kunne reparere den. Vi udfører alle former for reparationer, og har gjort det i mere end 10 år.

Vores teknikere har haft flere tusinde smartphones mellem hænderne, hvorfor en reparation af din Samsung Galaxy A9 2018, naturligvis heller ikke vil være et problem. Besøg os allerede i dag uden tidsbestilling.

reparation af Samsung Galaxy A9

Priser på Samsung Galaxy A9 2018 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A9 2018 reparation

  Hos Bestrep er vi specialister i professionelle reparationer af smartphones, herunder også Samsung Galaxy A9 2018.

  Uanset om din telefon har været udsat for væske, været tabt eller har andre skader som eksempelvis en defekt ladeport, er vi din bedste mulighed for at få den tilbage i perfekt stand.

  Vi garanterer de bedste betingelser både under og efter reparationen af din Samsung Galaxy A9, og til en af markedets mest konkurrencedygtige priser.

  Vi klarer langt de fleste reparationer

  Vi har håndteret et væld af skader, herunder revner i skærmen, udkørte batterier og defekte opladerstik. Når vi udfører reparationen, anvender vi udelukkende originale reservedele for at sikre, at din telefon genvinder sin oprindelige stand.

  Hvis du allerede ved, hvad der er galt med din Samsung Galaxy A9 2018, kan du nemt bestille en reparation i formularen længere oppe. Dette giver os mulighed for hurtigere at reparere din enhed, da vi kan sikre os, at alle servedele er på lager.

  Hvis du er usikker på fejlen eller ønsker at være 100% sikker på, at din telefon bliver som ny, er du velkommen til at besøge vores værksted uden tidsbestilling, hvor vi kan udføre en grundig diagnose.

  Mere end 10 års erfaring med reparation af smartphones

  Vi er blandt Danmarks mest erfarne værksteder inden for reparation af smartphones og har mere end 10 års erfaring, hvilket sikrer, at din telefon er i trygge hænder.

  Vi bruger kun originale reservedele af højeste kvalitet, så du kan være sikker på, at din telefon bliver repareret efter producentens standarder.

  For at give dig ekstra sikkerhed og tryghed, yder vi altid 24 måneders garanti på alle vores reparationer.

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via telefon eller kontaktformularen længere oppe på siden. På vores værksted, står vi naturligvis også altid klar til at hjælpe dig.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A9 2018 64GB
  • Samsung Galaxy A9 2018 128GB

  Modelnummer for Galaxy A9 2018:

  • SM-A920F

  Lanceringsdato:

  • November 2018

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.