Samsung Galaxy A10 reparation

Hvis din Samsung Galaxy A10 er gået i stykker, kan vi reparere den for dig. Hos Bestrep udfører vi en bred vifte af reparationer, herunder reparation af skærm, batteri, ladestik, m.v.

Når du vælger os til at reparere din Samsung Galaxy A10, kan du være sikker på en professionel behandling til en rimelig pris. Vi har mere end 10 års erfaring, hvorfor din enhed er i trygge hænder.

reparation af Samsung Galaxy A10

Priser på Samsung Galaxy A10 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A10 reparation

  Hos Bestrep bruger vi altid originale reservedele, da det ikke kun forlænger levetiden på din Samsung Galaxy A10, men også sikrer dig en reparation af højeste kvalitet.

  Vores reparationstid er minimal. De mest almindelige reparationer kan klares på under en time, hvilket giver dig tid til at nyde en kop kaffe eller tage en kort gåtur, mens vi sørger for din telefon.

  Du kan bestille din reparation her på hjemmeside, i formularen ovenfor eller besøge vores værksted uden tidsbestilling.

  Samsung Galaxy A10 blev præsenteret i februar 2019 og kom på markedet måneden efter. Som en mere prisbevidst Galaxy-mobil tilbyder den en 6,2 tommer skærm i HD+-opløsning, samt et pålideligt kamera og batteri.

  Professionel reparation af din Samsung Galaxy A10

  Vores mobilværksted har repareret et utal af Samsung-mobiler, hvilket betyder, at vi hurtigt kan identificere og udbedre fejl. Typiske problemer omfatter skader eller slidtage på skærm, batteri og opladerstik.

  Når du vælger Bestrep, kan du være tryg ved, at din mobil er i erfarne og kyndige hænder. Vi har over ti års erfaring inden for smartphone-reparation og bruger kun originale reservedele.

  Dette betyder, at din mobil vil være i samme fremragende stand som ved købet. Du får derfor den højeste grad af bæredygtighed og pålidelighed, når du vælger os til at reparere din Samsung Galaxy A10.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A10 32GB

  Modelnummer for Galaxy A10:

  • SM-A105F

  Lanceringsdato:

  • 10. marts 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.