Huawei P40 Lite reparation

Trænger din Huawei P40 Lite til en reparation? Hos Bestrep kan vi tage os af det! Vi er alle bekendte med situationen, hvor mobilen nægter at oplade, batteriet ikke holder strøm, eller skærmen er knust. Men fortvivl ikke – vi er her for at hjælpe!

Vi har mere end 10 års erfaring, bruger udelukkende originale reservedele og yder 2 års garanti på alle reparationer.

reparation af Huawei P40 Lite

Priser på Huawei P40 Lite reparation

De fleste reservedele til Huawei er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Huawei P40 Lite reparation

  Huawei er kendt for at tilbyde mobiler, hvor man får meget for pengene. Derfor har vi hos Bestrep helt naturligt opbygget en solid erfaring med de forskellige Huawei modeller.

  Når vi reparerer din Huawei P40 Lite, anvender vi udelukkende originale reservedele, hvilket sikrer, at vi ikke går på kompromis med mobilens kvalitet.

  Skulle du mod forventning opleve fejl ved den udskiftede reservedel inden for 2 år efter reparationen, så fikser vi det selvfølgelig igen for dig uden omkostninger.

  Er din Huawei P40 Lite gået i stykker?

  Uanset hvor meget du prøver at passe på din telefon, kan uheld stadig ske, og du kan ikke beskytte din telefon mod alt. Den kan eksempelvis blive tabt i toilettet, eller slået ud af hånden på dig ved et uheld. Heldigvis er der hjælp at hente.

  Hos Bestrep reparerer vi dagligt både gamle og nye mobiler, og vi har set lidt af hvert. Det betyder, at vi højst sandsynligt har set skaden før og derfor hurtigt kan fikse problemet, så du kan få din mobil med dig hjem igen.

  Hvis du skulle have en skade eller fejl, som vi ikke har set før og som vi skal bruge lidt længere tid på at gennemskue problemet, så kan du få en gratis lånetelefon stillet til rådighed, mens vi reparerer din mobil.

  Mange års erfaring med reparation af Huawei

  Hos Bestrep finder du nogle af landets bedste teknikere, som er klar til at hjælpe dig med din mobil. Vores værksteder er udstyret med det nyeste udstyr, der er nødvendigt for at reparere din mobil.

  Vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse. Derfor er du altid velkommen på vores værksted uden tidsbestilling. Her står vi klar til at gennemgå din Huawei P40 Lite og besvare alle dine spørgsmål.

  Vi glæder os til at se dig og din defekte smartphone på vores værksted!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Huawei P40 Lite 128GB

  Modelnummer for Huawei P40 Lite:

  • JNY-L21A
  • JNY-LX1

  Lanceringsdato:

  • 2. marts 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.