Har du spørgsmål? Skriv til os på info@bestrep.dk

Om BESTREP

BESTREP er en 100% danskejet virksomhed, som udelukkende reparerer iPhones. Vi har ingen fancy butik, men er udelukkende bygget på samarbejdsaftaler med butikker rundt omkring i Danmark. På den måde kan vi holde omkostningerne nede og udelukkende fokusere på at udføre de bedste iPhone reparationer.

Vi bruger udelukkende “Grade A” reservedele i vores reparationer, som også går under betegnelsen “Original Kvalitet”. Dette sikrer dig en god og billig reparation af din iPhone. Dette er et godt alternativ til dig, som ikke ønsker at bruge en formue på at få repareret din iPhone med originale Apple reservedele.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, der findes originale reservedele. Disse er oftest de dyreste på markedet, hvorfor mange vælger “Grade A”, eller det der også betegnes som “Original Kvalitet”, da disse reservedele er fremstillet efter originalens forskrifter. Vi leverer udelukkende “Grade A” reservedele, hvilket sikrer dig en god og billig reparation.
Vi bruger den højeste klasse af reservedele under originalen, hvilket sikrer dig den bedste reparation hvis ikke det skal være originalt. Finder du reparationen billigere andre steder, vil dette oftest betyde at reservedelene er af endnu ringere kvalitet end “Grade A”. Disse reservedele har en meget høj reklamationsrate og kan ikke anbefales!
9 ud af 10 iPhone reparationer klares typisk inden for blot få timer. Altså skal du ikke undvære din iPhone længere end højst nødvendigt.
Nej, vi sletter ikke indholdet på din iPhone ved en almindelig reparation. Bliver det nødvendigt at slette dit indhold, ved eksempelvis at gendanne din iPhone, så gør vi det ikke uden dit samtykke.
Vores koncept er udelukkende bygget op omkring vores indleveringssteder, som du kan benytte til at indlevere din iPhone til reparation.

Skriv til os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Back to Top