iPhone 12 mini reparation

Har din iPhone 12 mini behov for en reparation? Hos Bestrep er vi klar til at give dig hurtig og professionel hjælp. Vi ved, hvor vigtig din telefon er for dig, og vores erfarne teknikere kan tage sig af enhver form for skade.

Med mere end ti års erfaring kan vi reparere de fleste typer skader på din iPhone 12 mini, herunder en smadret skærm eller defekt ladestik. Tjek vores prisliste nedenfor og besøg os uden tidsbestilling.

Reparation af iPhone 12 mini

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 12 mini reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 12 mini reparation

  Den mindste smartphone fra Apple i årevis er iPhone 12 Mini, som blev lanceret i november 2020 sammen med tre andre modeller: iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Max.

  iPhone 12 Mini er kun 5,4” og vejer 133 gram, men det ændrer ikke på, at den stadig er hæsblæsende hurtig med samme A14 Bionic-processor som i de større modeller. Den har også en 5,4” OLED retina-skærm samt et Ceramic Shield, der beskytter skærmen fire gange mere end tidligere modeller.

  Selvom telefonen er ekstra beskyttet, kan uheld stadig ske. Det kan være alt fra slag og slitage til vand, støv og snavs i indgangene. Hvis du har brug for en reparation eller udskiftning, står vi hos Bestrep klar til at hjælpe dig.

  Reparation af iPhone 12 Mini skærm

  Har du fået en revne eller flænge i skærmen på din iPhone 12 Mini? Lad os løse problemet på under en time.

  Displayet i iPhone 12 Mini er et OLED Super Retina XDR, der strækker sig næsten fra kant til kant. Det er beskyttet af et Ceramic Shield-frontglas, der er fire gange mere slidstærkt end tidligere glas.

  Det kræver specialiseret udstyr at udskifte skærmen, hvis det er blevet beskadiget. Men du kan få det repareret hurtigt og til en rimelig pris hos os.

  Udskiftning af iPhone 12 Mini batteri

  Batteriet i iPhone 12 Mini holder lidt mindre strøm end i storesøsteren iPhone 12. Det kan levere 10 timers uafbrudt videoafspilning, før det behøver en opladning. Der er også mulighed for QI trådløs opladning og Fast Charging.

  Batterier i iPhones er oftest noget af det der opslides først. Hvis du oplever, at batteriet kræver flere opladninger og ikke kan følge med som tidligere, kan vi hjælpe dig med en diagnose og evt. udskiftning hos Bestrep.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Vi udfører de fleste reparationer på under en time. Det er vigtigt fordi det kan være svært at undvære sin mobil i hverdagen. Vi har derfor gjort alt for at holde ventetiden kort på alle reparationer og udskiftninger.

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 12 mini reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 12 mini 64GB
  • iPhone 12 mini 128GB
  • iPhone 12 mini 256GB

  Modelnummer for iPhone 12 mini:

  • A2176
  • A2398
  • A2399
  • A2400

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.