Huawei P Smart Pro reparation

Har din Huawei P Smart Pro brug for reparation? Uanset om det drejer sig om en knust skærm, et batteri der ikke længere oplader, eller andre uforudsete problemer, så kan vi hjælpe dig.

Vi forstår, hvor frustrerende det kan være at have en ødelagt mobil, og derfor tilbyder vi en bred vifte af reparation til netop din Huawei P Smart Pro, som oftest kan klares inden for en time.

reparation af Huawei P Smart Pro

Priser på Huawei P Smart Pro reparation

De fleste reservedele til Huawei er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Huawei P Smart Pro reparation

  Huawei P Smart Pro imponerer med sit elegante og store design, hvor skærmen måler hele 6,59″. Med et kraftfuldt batteri behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm, når du er på farten.

  Alt dette giver dig en fantastisk brugeroplevelse, især hvis du foretrækker en lidt større telefon end normalt. Det skal dog nævnes, at Huawei P Smart Pro ikke har en IP-klassificering, hvilket gør den mere modtagelig overfor støv, skidt og vandskader.

  Er din Huawei P Smart Pro gået i stykker?

  Huawei lancerer jævnligt nye unikke modeller, som er blevet populære over hele verden takket være deres tidløse design, rimelige priser og ekstraordinære kamerafunktioner.

  Selvom Huawei er et pålideligt brand, og deres telefoner er af høj kvalitet, kan der stadig opstå skader og uheld. I sådanne tilfælde kan vi hjælpe dig.

  Vi har repareret et stort antal Huawei-mobiler og kender efterhånden de forskellige modeller så godt, at vi ofte hurtigt og nemt kan udføre reparationen på din mobil.

  2 års garanti på alle reparationer = god service

  Hos Bestrep er alle vores reparationer dækket af en 2-års garanti. Dette betyder, at du ikke skal betale for yderligere reparationer, hvis der opstår produktfejl ved den del vi har udskiftet.

  Vi lægger stor vægt på kundeservice og ønsker kun at give dig den bedste oplevelse med vores service. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din mobil eller reparationen af den.

  Har du spørgsmål til reparation af din Huawei P Smart Pro?

  Vi sidder klar til at hjælpe dig med reparationen af din telefon – uden tidsbestilling. Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted i Københavnsområdet, skal du også være velkommen til at sende den til os.

  Blot kontakt os gennem formularen ovenfor, så sender vi dig en pakkelabel, så du hurtigt kan få din Huawei P Smart Pro tilbage på benene igen.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Huawei P Smart Pro 128GB

  Modelnummer for Huawei P Smart Pro:

  • STK-L21

  Lanceringsdato:

  • December 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.