iPhone 6S Plus reparation

Hos Bestrep tilbyder vi reparation af iPhone 6S Plus til en yderst konkurrencedygtig pris. Vores erfarne og dygtige teknikere står klar til at hjælpe dig, så du igen kan få en velfungerende iPhone 6S Plus.

Som en populær og pålidelig smartphone fortjener din iPhone 6S Plus en god og effektiv reparation, hvis den er gået i stykker. Derfor sker en reparation af din iPhone 6S Plus altid med originale reservedele.

reparation af iPhone 6S Plus

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 6S Plus reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 6S Plus reparation

  Hos Bestrep i Herlev tilbyder vi en hurtig og pålidelig reparation af din iPhone 6S Plus. Denne model blev introduceret af Apple i 2015 og var en større og mere kraftfuld version af iPhone 6 og iPhone 6S.

  Selv i dag er det stadig en populær iPhone-model blandt mange danskere, og vi modtager derfor ofte reparationer der skal udføres på denne model. Hvis din 6S Plus også er gået i stykker eller ikke fungerer korrekt, kan vi sørge for at få den tilbage i fuld funktion på kort tid.

  Reparation af din iPhone 6S Plus mens du venter

  Vi forstår vigtigheden af at have en velfungerende telefon og kan derfor klare de fleste reparationer inden for blot 60 minutter. Vores erfarne teknikere kan identificere og løse enhver skade, både fysiske skader og softwareproblemer.

  Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du hurtigt kan komme tilbage til din hverdag med en fuldt fungerende iPhone, uanset om det er din skærm der skal fikses, batteri der skal skiftes eller højtalere der skal renses.

  Vi prioriterer altid kvalitet, og derfor anvender vi kun originale Apple reservedele til alle vores reparationer, hvilket giver dig garanti for at telefonen vil fungere optimalt.

  Derudover kvitterer vi med 2 års garanti på alle reparationer. Dette er din sikkerhed for, at din telefon er i trygge hænder, når du vælger at overlade den til vores dygtige teknikere.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 6S Plus reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 6S Plus 16GB
  • iPhone 6S Plus 32GB
  • iPhone 6S Plus 64GB
  • iPhone 6S Plus 128GB

  Modelnummer for iPhone 6S Plus:

  • A1634
  • A1687
  • A1690
  • A1699

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.