Huawei P30 reparation

Er din Huawei P30 gået i stykker? Hos Bestrep sikrer vi en hurtig og professionel reparation af din mobiltelefon, uanset hvilken skade den måtte have pådraget sig.

Vores erfarne og dygtige teknikere, står altid klar til at hjælpe, med langt de fleste reparationer af din Huawei P30. Vi benytter udelukkende originale reservedele og giver 2 års garanti på alle reparationer.

reparation af Huawei P30

Priser på Huawei P30 reparation

De fleste reservedele til Huawei er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Huawei P30 reparation

  Har din Huawei P30 været udsat for et uheld? Uheld sker, især når det kommer til mobiltelefoner, som vi bærer med os overalt. Dette gælder også for din Huawei P30.

  Huawei har gjort sig godt bemærket på det danske marked, og vi har derfor haft mange af deres mobiltelefoner på vores værksted. Vi har set alt fra ødelagte skærme til andre former for skader.

  Dette betyder også, at vi har opnået stor erfaring inden for alle deres modeller, inklusive Huawei P30. Vi har næsten med garanti set den fejl eller skade, der plager dig.

  Mere end 10 års erfaring og 2 års garanti

  Vores teknikere er blandt de bedste og mest erfarne i landet, og vi benytter kun originale reservedele. Dette forlænger levetiden og sikrer, at når du får din Huawei P30 tilbage i hænderne, vil den føles som ny.

  En reparation hos Bestrep kommer også med 2 års garanti, så hvis der skulle opstå fejl ved den udskiftede del, skal du blot aflevere den til os, og vi vil reparere den igen – helt gratis.

  Vi fokuserer på god kundeservice og hurtig reparation hos Bestrep. Du er altid velkommen til at ringe til os eller besøge vores værksted uden tidsbestilling.

  Vi giver dig altid et uforpligtende tilbud på din reparation og kommer gerne med enkle forslag til, hvordan du kan beskytte din Huawei P30 fremover.

  Vær god ved miljøet og din pengepung

  Vælg en bæredygtig løsning og spar penge ved at vælge reparation fremfor at investere i en ny enhed. Vores erfarne teknikere står klar til at hjælpe dig med at få din Huawei P30 tilbage i fuld funktionsdygtig stand.

  Vi glæder os til at se dig og din defekte Huawei P30 på vores værksted.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Huawei P30 64GB
  • Huawei P30 128GB
  • Huawei P30 256GB

  Modelnummer for Huawei P30:

  • ELE-L09
  • ELE-L29

  Lanceringsdato:

  • 26. marts 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.