Samsung Galaxy S10 reparation

Samsung Galaxy S10-serien blev introduceret i marts 2019 med tre forskellige smartphone-modeller fra Samsung. Blandt modellerne finder du Samsung Galaxy S10, som er den førende enhed på mange områder.

Hos Bestrep er vi også førende, når det kommer til hurtige og prisvenlige reparationer af din Samsung Galaxy S10. Du kan nemt bestille reparationen længere nede på siden eller besøge os i dag.

reparation af Samsung Galaxy S10

Priser på Samsung Galaxy S10 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S10 reparation

  Med Samsung Galaxy S10-generationen lykkedes det endelig Samsung at skabe en smartphone, hvor skærmen fylder næsten hele forsiden af mobilen. Denne milepæl blev nået ved at integrere frontkameraet direkte i skærmen og fjerne fingeraftryksscanneren fra bagsiden.

  I stedet blev den indlejret i skærmen, så du nu blot behøver at røre skærmen for at låse enheden op.

  Samsung Galaxy S10 med mange nye funktioner

  Samsung Galaxy S10 byder også på 8 GB RAM og 128 GB lagerplads, som bakkes op af et batteri, der med lethed kan klare en hel dags moderat brug.

  Desuden har den tre forbedrede kameraobjektiver med opløsninger på henholdsvis 16 megapixels og to gange 12 megapixels.

  Modellen var også den første blandt Samsungs smartphones, der tilbød “reverse wireless charging”. Dette betyder, at du kan oplade andre Galaxy S10-enheder ved blot at placere dem mod hinanden.

  Samtidig kan Samsung Galaxy Watch og de nye Galaxy Buds (Samsungs svar på Apples AirPods) også drage fordel af denne teknologi.

  Lad os stå for reparationen af din Galaxy S10

  Hos Bestrep ved vi, at de nye funktioner også kan medføre nye typer skader. Heldigvis står vores erfarne teknikere klar til at tage imod din Samsung Galaxy S10, hvor de fleste reparationer kan udføres på under en time.

  Vi er i stand til at udskifte de vigtigste dele af din telefon eller foretage en grundig diagnose, hvis du er usikker på omfanget af skaden.

  Du kan også forespørge på en reparation i vores formular længere oppe, såfremt du ikke kan finde den reparation du søger i prislisten.

  Selvfølgelig er du også velkommen til at besøge vores butik direkte, hvor vores teknikere står klar til at modtage dig og din smartphone.

  Vores fornemmeste opgave er altid at levere en professionel reparation og hurtig service, så du kan få din Samsung Galaxy S10 tilbage i fuld funktion.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S10 128GB
  • Samsung Galaxy S10 512GB

  Modelnummer for Galaxy S10:

  • SM-G973F

  Lanceringsdato:

  • 8. marts 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.