iPhone 11 Pro Max reparation

Hos Bestrep kan vi gøre din iPhone 11 Pro Max så god som ny igen. Med mere end ti års erfaring i branchen har vores teknikere stor ekspertise i reparation af iPhones og andre smartphones.

Med vores professionelle udstyr klarer vi alle reparationer hurtigt og effektivt. Vi kan typisk have din iPhone klar igen på under en time, uanset om vi taler udskiftning af skærm, batteri eller bagcover.

Reparation af iPhone 11 Pro Max

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 11 Pro Max reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 11 Pro Max reparation

  Er din iPhone 11 Pro Max gået i stykker? Hos Bestrep kan du få en hurtig og effektiv reparation til en god pris. Vi tilbyder reparation af alle iPhones, inklusiv iPhone 11 Pro Max.

  iPhone 11 Pro Max er en imponerende mobil med sin A13 Bionic chip og et fantastisk kamera med tre bagudvendte kameraer, som kan tage skønne billeder i al slags vejr, lys og på lang afstand. Skærmen er også imponerende med et nyt OLED-display, kaldet “Super Retina XDR-skærm”, på hele 6,9″.

  Telefonen har det hidtil største batteri, du kan finde i Apples smartphones, på hele 3100 mAh. Hvis dit batteri ikke længere leverer den fornødne levetid, stiller vi gerne en uforpligtende diagnose, om det muligvis trænger til udskiftning.

  Besøg vores værksted i Herlev

  På vores værksted i Herlev kan vi typisk reparere din iPhone 11 Pro Max på under en time, takket være vores mange års erfaring med Apples produkter. Her bruger vi i de fleste tilfælde originale reservedele, mens du også har mulighed for at vælge et billigere alternativ.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 11 Pro Max reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Vores værksted har ligeledes åbent i samme tidsrum, hvor du altid er velkommen uden tidsbestilling.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 11 Pro Max 64GB
  • iPhone 11 Pro Max 256GB
  • iPhone 11 Pro Max 512GB

  Modelnummer for iPhone 11 Pro Max:

  • A2161
  • A2218
  • A2220

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.