Samsung Galaxy S20 Plus reparation

Vi har repareret smartphones i mere end 10 år, hvorfor vi også snildt kan hjælpe dig med din Samsung Galaxy S20 Plus reparation. Kig blot forbi vores værksted og lad os hurtigt få din Galaxy tilbage i topform.

Når du vælger at lade os udføre en reparation af din Samsung S20 Plus gøres det ordentligt. Det betyder med andre ord, at vi bruger originale reservedele fra Samsung og med 2 års garanti på alle reparationer.

reparation af Samsung Galaxy S20 Plus

Priser på Samsung Galaxy S20 Plus reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S20 Plus reparation

  Samsung Galaxy S20 Plus blev lanceret i marts 2020 som en større udgave af deres anden topmodel, Galaxy S20. Den har en imponerende 6,7-tommers Dynamic AMOLED-skærm med HDR10+ og QHD-opløsning.

  Udover det, er kameraet blandt markedets bedste, og Samsung lover, at telefonen kan holde strøm i mere end 18 timer på en enkel opladning.

  Lad os klare reparationen af din Samsung Galaxy S20 Plus

  Hos Bestrep tilbyder vi professionelle og grundige reparationer af Samsung, Apple og Huawei til nogle af markedets bedste priser.

  Dette kan vi gøre, fordi vores dygtige teknikere kan udføre de fleste reparationer hurtigt og problemfrit. De har set de fleste skader og ved præcis, hvordan de skal håndteres.

  Vi benytter os af det bedste indenfor ESD-sikret udstyr, og vi har adgang til alle de nødvendige reservedele direkte fra Samsung.

  2 års garanti på alle reparationer af din Samsung

  Alle vores reparationer kommer med 2 års garanti. Det betyder, at hvis der skulle opstå fejl ved den udskiftede reservedel – så fikser vi den uden yderligere omkostninger for dig.

  Hvis du bestiller tid til din reparation på vores hjemmeside, kan vi påbegynde reparationen med det samme, når du afleverer din Galaxy S20 Plus på værkstedet.

  Vi står altid klar til at hjælpe dig med hurtige og pålidelige løsninger, så du kan få din Samsung Galaxy S20 Plus tilbage i sin oprindelige og velfungerende stand.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S20 Plus 128GB

  Modelnummer for Galaxy S20 Plus:

  • SM-G985F
  • SM-G986B (5G)

  Lanceringsdato:

  • 6. marts 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.