Samsung Galaxy S23 Plus reparation

Trænger din Samsung Galaxy S23 Plus til en reparation? Hos Bestrep udfører vi altid vores reparationer med originale reservedele, og giver naturligvis 2-årig garanti.

Vi er kendt for vores hurtige service, og bestræber os på at reparere de fleste enheder på under en time. Find prisen på din reparation herunder eller besøg vores værksted allerede i dag.

reparation af Samsung Galaxy S23 Plus

Priser på Samsung Galaxy S23 Plus reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S23 Plus reparation

  Hos Bestrep er vi eksperter i reparation af Samsung Galaxy S23 Plus. Hvis du oplever problemer med din smartphone af denne model, såsom en smadret skærm, et slidt batteri eller andet, er du kommet til det rette sted.

  Vores erfarne teknikere står klar til at hjælpe dig med en professionel reparation af din Samsung Galaxy S23 Plus.

  Uanset om du har brug for en skærmreparation, udskiftning af batteri eller en anden type reparation, kan vi garantere, at vi kan hjælpe dig. Vores reparationer er både hurtige, prisvenlige og af høj kvalitet.

  Hvis du ejer en anden Samsung-enhed end Galaxy S23 Plus, kan du finde en liste over de mest populære Samsung-telefoner, som vi tilbyder reparation af, på vores hjemmeside.

  Originale reservedele til din Galaxy S23 Plus

  Hos Bestrep er vi din garanti for en professionel og pålidelig reparation af din Samsung Galaxy S23 Plus. Vi stræber altid efter at levere den bedste service til vores kunder, uanset hvilken type reparation der er behov for.

  Derfor tilbyder vi hurtige og effektive reparationer, udelukkende med brug af originale reservedele. På den måde sikrer vi, at din telefon fungerer optimalt i mange år fremover.

  Når du får udført en reparation af din Samsung-telefon hos os, giver vi dig altid 2 års garanti. Garantien dækker både enkle reparationer som batteriskift og mere avancerede reparationer som skærmudskiftning.

  Vores førsteprioritet er at give dig en service, som du kan nyde godt af i mange år. Derfor ønsker vi at give dig tryghed og sikkerhed med vores 2 års garanti i tilfælde af fejl eller problemer.

  Dit lokale og pålidelige Samsung-værksted

  Du er altid velkommen til at besøge en vores værksted i Herlev, tæt på Ballerup, Lyngby, Glostrup og København, hvor vi kan hjælpe dig med skærmreparation, udskiftning af batteri og mange andre typer reparationer til din Samsung-telefon.

  Vores erfarne teknikere klarer typisk reparationerne på under 60 minutter, så du kan slappe af med en kop kaffe, mens vi tager os af din telefon.

  Du kan altid komme forbi vores værksted uden at bestille tid på forhånd, eller du kan bestille reparationen af din enhed på forhånd via vores formular ovenfor. Vi stræber efter at færdiggøre de fleste reparationer inden for 60 minutter, så du kan få din telefon tilbage på ingen tid.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S23 Plus 256GB
  • Samsung Galaxy S23 Plus 512GB

  Modelnummer for Galaxy S23 Plus:

  • SM-S916B

  Lanceringsdato:

  • 17. februar 2023

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.