Reparation af iPhone, iPad, Mac, Samsung & Huawei nær Hvidovre

Hvis du bor eller arbejder i Hvidovre og har brug for hjælp til reparation af din iPhone, udskiftning af batteriet i din Samsung Galaxy eller løsning af problemer med tastaturet på din MacBook, så er hjælpen faktisk langt tættere på end du tror.

Vores værksted, som er beliggende i nærheden af Hvidovre, har specialiseret sig i reparation af en bred vifte af komponenter i dine Apple, Samsung og Huawei enheder. Så hvorfor tøve? Besøg os i dag!

Ring til os Skriv til os find os
iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung og Huawei reparation i Herlev
iPhone, iPad, Mac, Samsung og Huawei reparation i Hvidovre

En professionel reparation er kun 13 km væk

Selvom vores værksted ikke ligger centralt i Hvidovre, men derimod i Herlev, er det kun en kort køretur på 13 km. Vi kan med sikkerhed sige, at din smartphone, iPad eller Mac-computer vil værdsætte og være dig taknemmelig for turen.

Vores over 10 års erfaring har gjort os i stand til at hjælpe mere end 10.000 tilfredse kunder gennem årene. Dette har givet os en omfattende forståelse af produkterne, og vi anvender udelukkende originale reservedele fra de respektive producenter.

Vi kan hjælpe med reparation og support af Apple, Samsung & Huawei

For at få mere information om den ønskede reparation af din iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung eller Huawei i nærheden af Hvidovre, skal du blot vælge den passende kategori nedenfor. Derefter vil du finde en omfattende liste over de tilgængelige modeller. Hvis din specifikke model ikke vises, er du velkommen til at kontakte os for yderligere assistance.

iPhone
iPad
Samsung
Huawei
MacBook
iMac

Vi er din garanti for en ordentlig reparation og professionel IT-support nær Hvidovre

Hvis dine elektroniske enheder har ladt dig i stikken, og du har brug for reparation eller teknisk support til dit Apple-udstyr – uanset om det drejer sig om en iPhone, iPad, MacBook, iMac – Samsung Galaxy eller Huawei smartphone, så er vores erfarne teknikere altid klar til at byde dig velkommen på vores værksted i Herlev, nær Hvidovre.

Med over et årtis erfaring er vi i stand til at tackle en bred vifte af udfordringer, uanset om det er en iPhone med en knust skærm, en MacBook, der trænger til et nyt batteri, en iMac, der nægter at starte, eller en Samsung Galaxy-smartphone med kameraproblemer. Uanset omfanget af problemet, er vi parate til at hjælpe.

Vi anvender udelukkende originale reservedele, hvilket garanterer den højeste kvalitet og færrest fejl. Og i tilfælde af uventede problemer med den udskiftede komponent, tilbyder vi altid en solid 2-årig garanti. Så behøver du ikke bekymre dig om ekstra omkostninger, hvis en reservedel skulle vise sig at være defekt.

De fleste reparationer af iPhones kan udføres, mens du venter i vores behagelige lounge, mens reparationer af iPad, MacBook og iMac normalt kan håndteres inden for 24 timer. Når det kommer til reparation af din Samsung- eller Huawei-smartphone, kan der være lidt ekstra ventetid, da visse reservedele skal bestilles. Men fortvivl ikke, vi stiller altid en gratis lånetelefon til rådighed, så du kan forblive online i mellemtiden.

We care about IT – og vi er 100% danskejet!

Vi tilhører den første generation, der voksede op med smartphones og computere som en naturlig del af vores hverdag. Denne erfaring har vi formået at omsætte til vores professionelle virke gennem mere end et årti, og vores resultater taler for sig selv.

Med vores store passion for smartphones, tablets og computere som udgangspunkt tilbyder vi nu reparation og teknisk support til en bred vifte af enheder, herunder iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung Galaxy og Huawei smartphones nær Hvidovre.

Vores højeste prioritet er altid vores kunder og at levere en førsteklasses service, der tager hensyn til deres behov og interesser. Dette indebærer, at vi kun anbefaler reparationer, når det giver økonomisk og praktisk mening.

Vores succes bygger på tillid og integritet. Vi behandler ikke blot personlige data ansvarligt, men giver også ærlig rådgivning om de mest hensigtsmæssige løsninger. Dyre og tvivlsomme reparationer gavner ingen.

Kean Kristensen
Direktør & tekniker

Seneste guides og nyheder fra vores blog

Hvorfor kan jeg ikke høre noget i min iPhone?

På ugentlig basis bliver vi mødt af frustrerede iPhone-brugere, som ikke længere kan høre noget...

Læs mere
Mit MacBook batteri skriver ‘Eftersyn anbefales’ – hvad gør jeg?

Alt afhængig af om din MacBook er indstillet til dansk eller engelsk, er du muligvis...

Læs mere
Hvor meget koster et nyt batteri til iPhone?

Når din iPhone begynder at opleve problemer som dårligt batterilevetid, opladningsproblemer, overophedning, uventede nedlukninger eller...

Læs mere
Kan skærmen på en Samsung Galaxy udskiftes?

Hvis din Samsung Galaxy smartphone har været udsat for et tab, slag, stød eller en...

Læs mere