Reparation af iPhone, iPad, Mac, Samsung & Huawei nær Gentofte

Bor eller arbejder du i Gentofte og har du ødelagt skærmen på din iPhone, behov for udskiftning af batteri i din Samsung Galaxy eller fået væskeskade i din MacBook? Så er hjælpen nærmere end du tror.

Vores værksted i nærheden af Gentofte er specialiseret i reparation af en bred vifte af komponenter i dine Apple, Samsung og Huawei enheder. Så hvorfor vente? Kom og besøg os allerede i dag!

Ring til os Skriv til os find os
iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung og Huawei reparation i Herlev
iPhone, iPad, Mac, Samsung og Huawei reparation i Gentofte

En professionel reparation er kun 9 km væk

Selvom vores værksted ikke er placeret i Gentoftes centrum, men derimod i Herlev, er det kun en kort køretur på knap 9 km. Vi garanterer, at din smartphone, iPad eller Mac-computer vil være taknemmelig for turen.

Vi har opnået mere end 10 års erfaring og betjent over 10.000 tilfredse kunder igennem årene. Dette har givet os en omfattende produktviden, og vi anvender udelukkende originale reservedele fra de respektive producenter.

Vi kan hjælpe med reparation og support af Apple, Samsung & Huawei

For at blive klogere på den ønskede reparation af din iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung eller Huawei nær Gentofte, vælger du blot den relevante produktserie nedenfor. Dernæst får du en komplet liste over de tilgængelige modeller. Hvis du ikke finder præcis din model, er du velkommen til at tage kontakt til os.

iPhone
iPad
Samsung
Huawei
MacBook
iMac

Vi er din garanti for en ordentlig reparation og professionel IT-support nær Gentofte

Oplever du problemer med din elektronik, og har du brug for reparation eller teknisk support til dit Apple-udstyr, uanset om det drejer sig om en iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung Galaxy eller Huawei smartphone? Så står vores kompetente og erfarne teknikere altid parate til at byde dig velkommen på vores værksted i Herlev, i nærheden af Gentofte.

Med over 10 års erfaring er vi i stand til at håndtere en bred vifte af udfordringer, hvad enten din iPhone mangler en ny skærm, din MacBook trænger til et nyt batteri, din iMac nægter at tænde, eller din Samsung Galaxy-smartphone har brug for en udskiftning af kameraet. Vi er klar til at tackle opgaven, uanset omfanget af skaden.

Vi anvender udelukkende originale reservedele, hvilket garanterer den højeste kvalitet og færrest produktfejl. Skulle der imidlertid opstå uventede problemer med den udskiftede komponent, tilbyder vi altid en solid 2-årig garanti. Dette betyder i praksis, at du ikke behøver bekymre dig om ekstra omkostninger i tilfælde af en eventuel defekt reservedel.

De fleste iPhone-reparationer kan udføres, mens du venter i vores behagelige lounge, mens reparationer af iPad, MacBook og iMac normalt kan håndteres inden for 24 timer. Når det kommer til reparation af din Samsung- eller Huawei-smartphone, kan der være lidt ekstra ventetid, da nogle af reservedelene skal bestilles. Men fortvivl ikke, vi stiller altid en gratis lånetelefon til rådighed, så du kan forblive tilsluttet i mellemtiden.

We care about IT – og vi er 100% danskejet!

Vi repræsenterer den første generation, der voksede op med smartphones og computere som en naturlig del af vores liv. Denne erfaring har vi kanaliseret ind i vores erhverv i mere end et årti – med bemærkelsesværdig succes.

Med udgangspunkt i vores dybt forankrede interesse for smartphones, tablets og computere, tilbyder vi i dag reparation og teknisk support til en bred vifte af enheder, herunder iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung Galaxy og Huawei smartphones.

Vores højeste prioritet er altid vores kunder og at yde en førsteklasses service, der går forud for vores egne interesser. Dette betyder, at vi kun rådgiver vores kunder om reparationer, når de giver økonomisk og praktisk fornuft.

Vores succes er udelukkende bygget på tillid og integritet. Vi behandler ikke kun personfølsomme data ansvarligt, men vi giver også ærlig rådgivning om de bedste løsninger – ingen er gavnet af dyre og tvivlsomme reparationer.

Kean Kristensen
Direktør & tekniker

Seneste guides og nyheder fra vores blog

Hvorfor kan jeg ikke høre noget i min iPhone?

På ugentlig basis bliver vi mødt af frustrerede iPhone-brugere, som ikke længere kan høre noget...

Læs mere
Mit MacBook batteri skriver ‘Eftersyn anbefales’ – hvad gør jeg?

Alt afhængig af om din MacBook er indstillet til dansk eller engelsk, er du muligvis...

Læs mere
Hvor meget koster et nyt batteri til iPhone?

Når din iPhone begynder at opleve problemer som dårligt batterilevetid, opladningsproblemer, overophedning, uventede nedlukninger eller...

Læs mere
Kan skærmen på en Samsung Galaxy udskiftes?

Hvis din Samsung Galaxy smartphone har været udsat for et tab, slag, stød eller en...

Læs mere