Reparation af iPhone, iPad, Mac, Samsung & Huawei nær Farum

Hvis du bor eller arbejder i Farum og har brug for hjælp til at reparere skærmen på din iPhone, udskifte batteriet i din Samsung Galaxy eller håndtere et væskespild i din MacBook, behøver du ikke lede længere.

Vores værksted, beliggende i nærheden af Farum, er fuldt udrustet til at udføre reparationer på en lang række modeller fra Apple, Samsung og Huawei. Så hvorfor vente? Læg vejen forbi os i dag!

Ring til os Skriv til os find os
iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung og Huawei reparation i Herlev
iPhone, iPad, Mac, Samsung og Huawei reparation i Farum

En professionel reparation er under 10 km væk

Selvom vores værksted ikke har en central placering i Farum, men snarere i Herlev, er det kun en kort køretur på omkring 9 km. Du kan være sikker på, at din iPhone, iPad, Mac, Samsung eller Huawei vil takke dig for at besøge os.

Vi har over 10 års erfaring og har hjulpet mere end 10.000 tilfredse kunder i årenes løb. Dette har givet os en grundig forståelse af produkterne, og vi benytter udelukkende originale reservedele, direkte fra producenterne.

Vi kan hjælpe med reparation og support af Apple, Samsung & Huawei

For at se prisen på den ønskede reparation af din iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung eller Huawei på vores værksted i Herlev, tæt på Farum, skal du blot vælge den passende produktserie herunder. Derefter vil du blive præsenteret for en oversigt over alle tilgængelige modeller. Hvis din specifikke model ikke er på listen, er du altid velkommen til at kontakte os.

iPhone
iPad
Samsung
Huawei
MacBook
iMac

Vi er din garanti for en pålidelig reparation og professionel IT-support nær Farum.

Hvis dine devices opfører sig mærkeligt, og du har brug for reparation eller support til dit Apple-udstyr, uanset om det er en iPhone, iPad, MacBook eller iMac, en Samsung Galaxy eller en Huawei smartphone, så står vores erfarne teknikere klar til at byde dig velkommen på vores værksted i Herlev, ikke langt fra Farum.

Med over et årtis erfaring er vi rustet til at tackle en bred vifte af udfordringer, uanset om din iPhone trænger til en ny skærm, din MacBook har brug for et nyt batteri, din iMac nægter at tænde, eller din Samsung Galaxy smartphone kræver et nyt kamera. Vi er klar til at håndtere opgaven, uanset omfanget af problemet.

Vi anvender udelukkende originale reservedele, hvilket garanterer den højeste kvalitet og færrest produktfejl. Skulle der alligevel opstå uforudsete problemer med det udskiftede komponent, tilbyder vi altid 2 års garanti. Dette betyder i praksis, at du ikke behøver bekymre dig om ekstra omkostninger i forbindelse med en eventuel fejlbehæftet reservedel.

De fleste iPhone reparationer kan klares, mens du venter i vores behagelige lounge, og reparationer af iPad, MacBook og iMac kan normalt afsluttes inden for 24 timer. Når det gælder reparation af din Samsung- eller Huawei-smartphone, kan der være lidt ekstra ventetid, da vi nogle gange skal bestille specifikke reservedele. Men fortvivl ikke, vi stiller altid en gratis lånetelefon til rådighed, så du kan forblive forbundet i mellemtiden.

We care about IT – og vi er 100% danskejet!

Vi tilhører den første generation, der voksede op med smartphones og computere som en naturlig del af vores liv. Denne erfaring har vi omsat til vores erhverv i mere end et årti – med en imponerende succesrate.

Med udgangspunkt i vores naturlige interesse for smartphones, tablets og computere tilbyder vi reparation og support til iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung Galaxy og Huawei i nærheden af Birkerød.

Vores højeste prioritet er altid kunden og at levere en fremragende service, der går forud for vores egne interesser. Dette betyder, at vi kun rådgiver vores kunder ud i reparationer, når det giver økonomisk og praktisk fornuft.

Vores succes bygger udelukkende på tillid og ærlighed. Vi behandler ikke kun følsomme data med stor ansvarlighed, men vi er også ærlige i vores rådgivning om de bedste løsninger. Der er ingen der har gavn af dyre og tvivlsomme reparationer.

Kean Kristensen
Direktør & tekniker

Seneste guides og nyheder fra vores blog

Hvorfor kan jeg ikke høre noget i min iPhone?

På ugentlig basis bliver vi mødt af frustrerede iPhone-brugere, som ikke længere kan høre noget...

Læs mere
Mit MacBook batteri skriver ‘Eftersyn anbefales’ – hvad gør jeg?

Alt afhængig af om din MacBook er indstillet til dansk eller engelsk, er du muligvis...

Læs mere
Hvor meget koster et nyt batteri til iPhone?

Når din iPhone begynder at opleve problemer som dårligt batterilevetid, opladningsproblemer, overophedning, uventede nedlukninger eller...

Læs mere
Kan skærmen på en Samsung Galaxy udskiftes?

Hvis din Samsung Galaxy smartphone har været udsat for et tab, slag, stød eller en...

Læs mere