Reparation af iPhone, iPad, Mac, Samsung & Huawei nær Charlottenlund

Bor eller arbejder du i Charlottenlund og har brug for en reparation til din iPhone skærm, udskiftning af batteri til din Samsung eller nyt tastatur i din MacBook? Hjælpen er kun en kort køretur væk.

Vores værksted, der ligger tæt på Charlottenlund, er klar til at udføre reparationer på en lang række komponenter i dine Apple-, Samsung- eller Huawei-enheder. Så hvorfor tøve? Kom og besøg os i dag!

Ring til os Skriv til os find os
iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung og Huawei reparation i Herlev
iPhone, iPad, Mac, Samsung og Huawei reparation i Charlottenlund

En veludført reparation er kun 11 km væk

Selvom vores værksted ikke har en central beliggenhed i Charlottenlund, men derimod i Herlev, er det kun en kort køretur på omkring 11 km. Du kan være sikker på, at din iPhone, iPad, Mac, Samsung eller Huawei vil være taknemmelig for turen.

Vi har mere end 10 års erfaring og har betjent over 10.000 tilfredse kunder i årenes løb. Dette giver os en dyb forståelse for produkterne, og vi benytter udelukkende originale reservedele, som kommer direkte fra producenterne.

Vi kan hjælpe med reparation og support af Apple, Samsung & Huawei

For at få prisen på den ønskede reparation af din iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung eller Huawei på vores værksted i Herlev, nær Charlottenlund, skal du blot vælge den specifikke produktserie nedenfor. Herefter får du en fuld oversigt over alle tilgængelige modeller. Hvis du ikke kan finde præcis din model, er du altid velkommen til at kontakte os.

iPhone
iPad
Samsung
Huawei
MacBook
iMac

Vi er din garanti for en pålidelig reparation og professionel IT-support nær Charlottenlund.

Hvis dine devices driller, og du har brug for reparation eller support til dit Apple-udstyr, hvad enten det drejer sig om en iPhone, iPad, MacBook eller iMac, en Samsung Galaxy eller en Huawei smartphone, så står vores kompetente og erfarne teknikere altid klar til at byde dig velkommen på vores værksted i Herlev – tæt på Charlottenlund.

Med over 10 års erfaring er vi i stand til at hjælpe dig med en bred vifte af udfordringer, uanset om din iPhone har brug for en ny skærm, din MacBook trænger til et nyt batteri, din iMac ikke vil tænde, eller din Samsung Galaxy smartphone har brug for et nyt kamera. Vi er klar til at tage fat på opgaven, uanset omfanget af skaden.

Vi anvender udelukkende originale reservedele, hvilket sikrer den højeste kvalitet og færrest produktfejl. Skulle der alligevel opstå uventede problemer med den udskiftede del, tilbyder vi en solid 2-års garanti. Dette betyder praktisk talt, at du ikke behøver at bekymre dig om ekstra omkostninger i tilfælde af en defekt reservedel.

De fleste iPhone reparationer kan udføres, mens du venter i vores behagelige lounge. Reparationer af iPad, MacBook og iMac normalt kan håndteres inden for 24 timer. Når det kommer til reparation af din Samsung- eller Huawei-smartphone, kan der være en lille ekstra ventetid, da nogle af reservedelene skal bestilles. Men fortvivl ikke, vi stiller altid en gratis lånetelefon til rådighed, så du kan forblive tilsluttet i mellemtiden.

We care about IT – og vi er 100% danskejet!

Vi er en del af den første generation, der er vokset op med smartphones og computere som en naturlig del af vores dagligdag. Denne erfaring har vi brugt som fundament for vores virke i mere end et årti med en imponerende succes.

Med vores dybe interesse for smartphones, tablets og computere tilbyder vi reparation og support til iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung Galaxy og Huawei i nærheden af Charlottenlund.

Kundens tilfredshed er altid vores højeste prioritet, og vi stræber efter at levere en fremragende service, der prioriterer vores kunders behov over vores egne. Dette betyder, at vi kun anbefaler reparationer, når de giver mening økonomisk og praktisk.

Vores succes er bygget på fundamentet af tillid og ærlighed. Vi håndterer ikke blot følsomme data med omhu, men vi er også ærlige i vores vejledning om de mest hensigtsmæssige løsninger. Dyre og tvivlsomme reparationer tjener ikke nogen formål.

Kean Kristensen
Direktør & tekniker

Seneste guides og nyheder fra vores blog

Hvorfor kan jeg ikke høre noget i min iPhone?

På ugentlig basis bliver vi mødt af frustrerede iPhone-brugere, som ikke længere kan høre noget...

Læs mere
Mit MacBook batteri skriver ‘Eftersyn anbefales’ – hvad gør jeg?

Alt afhængig af om din MacBook er indstillet til dansk eller engelsk, er du muligvis...

Læs mere
Hvor meget koster et nyt batteri til iPhone?

Når din iPhone begynder at opleve problemer som dårligt batterilevetid, opladningsproblemer, overophedning, uventede nedlukninger eller...

Læs mere
Kan skærmen på en Samsung Galaxy udskiftes?

Hvis din Samsung Galaxy smartphone har været udsat for et tab, slag, stød eller en...

Læs mere