Reparation af iPhone, iPad, Mac, Samsung & Huawei nær Brønshøj

Bor eller arbejder du i Brønshøj og har brug for en professionel iPhone reparation, batteriskift til din Samsung eller hjælp med en MacBook, der er blevet udsat for væskeskade? Så er vi blot en kort køretur væk.

Vores værksted, der ligger i nærheden af Brønshøj, er klar til at håndtere reparationer af de fleste komponenter i dine Apple, Samsung eller Huawei enheder. Så hvorfor tøve? Besøg os allerede i dag og få hurtigt dine enheder tilbage i topform igen!

Ring til os Skriv til os find os
iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung og Huawei reparation i Herlev
iPhone, iPad, Mac, Samsung og Huawei reparation i Brønshøj

En professionel reparation er kun 6 km væk

Selvom vores servicecenter ikke ligger centralt i Brønshøj, men i Herlev, er det kun en kort køretur på omkring 6 km væk. Du kan være sikker på, at din iPhone, iPad, Mac, Samsung eller Huawei-enhed vil takke dig for køreturen.

Vi har mere end 10 års erfaring og har betjent over 10.000 tilfredse kunder gennem årene. Dette giver os en dyb forståelse af produkterne, og vi bruger udelukkende originale reservedele direkte fra producenterne.

Vi kan hjælpe med reparation og support af Apple, Samsung & Huawei

For at se omkostningerne ved reparationen af din iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung eller Huawei i vores servicecenter i Herlev, tæt på Brønshøj, skal du blot vælge den specifikke produktkategori herunder. Derefter vil du finde en komplet liste over de tilgængelige modeller. Hvis din model ikke er listet, er du velkommen til at tage kontakt til os.

iPhone
iPad
Samsung
Huawei
MacBook
iMac

Vi er din garanti for en pålidelig reparation og professionel IT-support tæt på Brønshøj.

Hvis dine elektroniske apparater giver dig problemer, og du har brug for reparation eller support til dit Apple-udstyr, uanset om det er en iPhone, iPad, MacBook eller iMac, en Samsung Galaxy eller en Huawei smartphone, står vores dygtige og erfarne teknikere altid klar til at byde dig velkommen på vores værksted i Herlev, i nærheden af Brønshøj.

Med over et årtis erfaring er vi i stand til at håndtere en bred vifte af udfordringer, uanset om din iPhone kræver en ny skærm, din MacBook trænger til et nyt batteri, din iMac nægter at starte op, eller din Samsung Galaxy smartphone har brug for et nyt kamera. Vi er parate til at tackle opgaven, uanset omfanget af problemet.

Vi bruger udelukkende originale reservedele, hvilket garanterer den højeste kvalitet og færrest mulige produktfejl. Hvis der alligevel skulle opstå uventede problemer med en udskiftet del, tilbyder vi en solid 2-års garanti, hvilket betyder, at du ikke behøver bekymre dig om ekstra omkostninger i tilfælde af en defekt reservedel.

De fleste iPhone reparationer kan udføres, mens du venter i vores komfortable lounge, mens reparationer af iPad, MacBook og iMac normalt kan klares inden for 24 timer. Når det kommer til reparation af din Samsung- eller Huawei-smartphone, kan der være en lille ventetid, da visse reservedele skal bestilles. Men fortvivl ikke, vi stiller altid en gratis lånetelefon til rådighed, så du kan forblive tilsluttet i mellemtiden.

We care about IT – og vi er 100% danskejet!

Vi er en del af den første generation, der voksede op med smartphones og computere som en naturlig del af vores hverdag. Denne erfaring har vi omsat til vores erhverv i over et årti – med en imponerende historik.

Med vores naturlige interesse for smartphones, tablets og computere som fundament, tilbyder vi reparation og support til iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung Galaxy og Huawei i nærheden af Brønshøj.

Kunden er altid vores højeste prioritet, og vores fornemste mål er at levere en uovertruffen service, der tjener kundens bedste. Dette indebærer, at vi kun vejleder vores kunder i reparationer, når det giver økonomisk og praktisk fornuft.

Vores succes bygger udelukkende på tillid og ærlighed. Vi håndterer ikke blot følsomme data med stor omhu, men vi giver også ærlige råd om de bedste løsninger. Der er ingen gevinst ved dyre og tvivlsomme reparationer.

Kean Kristensen
Direktør & tekniker

Seneste guides og nyheder fra vores blog

Hvorfor kan jeg ikke høre noget i min iPhone?

På ugentlig basis bliver vi mødt af frustrerede iPhone-brugere, som ikke længere kan høre noget...

Læs mere
Mit MacBook batteri skriver ‘Eftersyn anbefales’ – hvad gør jeg?

Alt afhængig af om din MacBook er indstillet til dansk eller engelsk, er du muligvis...

Læs mere
Hvor meget koster et nyt batteri til iPhone?

Når din iPhone begynder at opleve problemer som dårligt batterilevetid, opladningsproblemer, overophedning, uventede nedlukninger eller...

Læs mere
Kan skærmen på en Samsung Galaxy udskiftes?

Hvis din Samsung Galaxy smartphone har været udsat for et tab, slag, stød eller en...

Læs mere