Reparation af iPhone, iPad, Mac, Samsung & Huawei nær Brøndby Strand

Bor eller arbejder du i Brøndby Strand, og har du brug for at få repareret skærmen på din iPhone, udskiftet batteriet i din Samsung Galaxy eller løst problemet med væskeskade i din MacBook? Så er hjælpen kun en kort køretur væk.

Vores værksted i nærheden af Brøndby Strand er klar til at udføre reparationer på de fleste komponenter i dine Apple, Samsung eller Huawei-enhed. Så hvorfor tøve? Kom og besøg os i dag!

Ring til os Skriv til os find os
iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung og Huawei reparation i Herlev
iPhone, iPad, Mac, Samsung og Huawei reparation i Brøndby Strand

En professionel reparation er kun 16 km væk

Selvom vores værksted ikke har en central beliggenhed i Brøndby Strand, men derimod i Herlev, så er det blot en kort køretur på cirka 16 km. Du kan være sikker på, at din iPhone, iPad, Mac, Samsung eller Huawei vil være taknemmelig for turen.

Med mere end 10 års erfaring og succesfuld håndtering +10.000 kunder i årenes løb, besidder vi en dybdegående forståelse af produkterne. Vi anvender i øvrigt udelukkende originale reservedele direkte fra producenterne.

Vi kan hjælpe med reparation og support af Apple, Samsung & Huawei

For at finde prisen på den ønskede reparation af din iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung eller Huawei på vores værksted i Herlev, nær Brøndby Strand, skal du blot vælge den relevante produktserie nedenfor. Derefter vil du blive præsenteret for en omfattende oversigt over alle tilgængelige modeller. Hvis du ikke kan finde netop din model, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

iPhone
iPad
Samsung
Huawei
MacBook
iMac

Vi tilbyder en pålidelig reparation og professionel IT-support nær Brøndby Strand.

Hvis dine elektroniske enheder driller, og du har brug for reparation eller support til dit Apple-udstyr, uanset om det er en iPhone, iPad, MacBook eller iMac, en Samsung Galaxy eller en Huawei smartphone, så står vores kompetente og erfarne teknikere altid klar til at byde dig velkommen på vores værksted i Herlev – tæt på Brøndby Strand.

Med over 10 års erfaring er vi i stand til at hjælpe dig med en bred vifte af udfordringer, uanset om din iPhone har brug for en ny skærm, din MacBook trænger til et nyt batteri, din iMac ikke vil tænde, eller din Samsung Galaxy smartphone har brug for et nyt kamera. Vi er klar til at håndtere opgaven, uanset omfanget af skaden.

Vi anvender udelukkende originale reservedele, hvilket sikrer den højeste kvalitet og færrest produktfejl. Skulle der alligevel opstå uventede problemer med den udskiftede del, tilbyder vi en solid 2-års garanti. Dette betyder i praksis, at du ikke behøver bekymre dig om ekstra omkostninger i forbindelse med en eventuel defekt reservedel.

De fleste iPhone reparationer kan udføres mens du venter i vores komfortable lounge, mens reparationer af iPad, MacBook og iMac normalt kan håndteres inden for 24 timer. I tilfælde af reparation af din Samsung- eller Huawei-smartphone kan der forekomme en smule ekstra ventetid, da nogle af reservedelene skal bestilles. Men fortvivl ikke, vi stiller altid en gratis lånetelefon til rådighed, så du kan forblive tilsluttet i mellemtiden.

We care about IT – og vi er 100% danskejet!

Vi er en del af den første generation, der voksede op med smartphones og computere som en naturlig del af vores dagligdag. Denne baggrund har dannet grundlaget for vores ekspertise og erhverv gennem mere end et årti, og vi kan prale af en imponerende historik med succes.

Med vores naturlige interesse for smartphones, tablets og computere tilbyder vi nu reparation og support til iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung Galaxy og Huawei i nærheden af Brøndby Strand.

Vores fornemmeste prioritet er altid kunden og at levere en fremragende service, der går ud over vores egne interesser. Det betyder, at vi kun rådgiver vores kunder til reparation, når det giver både økonomisk og praktisk mening.

Vores succes er bygget på tillid og ærlighed. Vi behandler ikke kun følsomme data med stor ansvarlighed, men vi er også ærlige i vores rådgivning om de bedste løsninger. Dyre og tvivlsomme reparationer er til gavn for ingen.

Kean Kristensen
Direktør & tekniker

Seneste guides og nyheder fra vores blog

Hvorfor kan jeg ikke høre noget i min iPhone?

På ugentlig basis bliver vi mødt af frustrerede iPhone-brugere, som ikke længere kan høre noget...

Læs mere
Mit MacBook batteri skriver ‘Eftersyn anbefales’ – hvad gør jeg?

Alt afhængig af om din MacBook er indstillet til dansk eller engelsk, er du muligvis...

Læs mere
Hvor meget koster et nyt batteri til iPhone?

Når din iPhone begynder at opleve problemer som dårligt batterilevetid, opladningsproblemer, overophedning, uventede nedlukninger eller...

Læs mere
Kan skærmen på en Samsung Galaxy udskiftes?

Hvis din Samsung Galaxy smartphone har været udsat for et tab, slag, stød eller en...

Læs mere