Reparation af iPhone, iPad, Mac, Samsung & Huawei nær Birkerød

Bor eller arbejder du i Birkerød, og trænger skærmen på din iPhone til en reparation, batterier til en udskiftning i din Samsung Galaxy eller har du spildt væske i din MacBook? Så er hjælpen kun en kort køretur væk.

Vores værksted i nærheden af Birkerød er klar til at udføre reparationer på de fleste komponenter i dine Apple, Samsung eller Huawei enheder. Så hvorfor tøve? Kom og besøg os i dag!

Ring til os Skriv til os find os
iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung og Huawei reparation i Herlev
iPhone, iPad, Mac, Samsung og Huawei reparation i Birkerød

En professionel reparation er kun 14 km væk

Selvom vores værksted ikke er centralt placeret i Birkerød, men derimod i Herlev, er det kun en kort køretur på omkring 14 km. Du kan være tryg ved, at din iPhone, iPad, Mac, Samsung eller Huawei-enhed vil have takke dig for køreturen.

Vi har mere end 10 års erfaring og betjent over 10.000 tilfredse kunder igennem årene. Dette giver os en dybdegående forståelse for produkterne, og vi anvender udelukkende originale reservedele direkte fra producenterne.

Vi kan hjælpe med reparation og support af Apple, Samsung & Huawei

For at finde prisen på den ønskede reparation af din iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung eller Huawei på vores værksted i Herlev, nær Birkerød, skal du blot vælge den specifikke produktserie nedenfor. Herefter vil du få vist en fuld oversigt over alle tilgængelige modeller. Hvis du ikke kan finde nøjagtig din model, er du altid velkommen til at kontakte os.

iPhone
iPad
Samsung
Huawei
MacBook
iMac

Vi er din garanti for en pålidelig reparation og professionel IT-support nær Birkerød.

Hvis dine elektroniske enheder driller, og du har brug for reparation eller support til dit Apple-udstyr, uanset om det er en iPhone, iPad, MacBook eller iMac, en Samsung Galaxy eller en Huawei smartphone, så er vores kompetente og erfarne teknikere altid klar til at byde dig velkommen på vores værksted i Herlev – tæt på Birkerød.

Med mere end 10 års erfaring er vi i stand til at hjælpe dig med en bred vifte af udfordringer, uanset om din iPhone har brug for en ny skærm, din MacBook trænger til et nyt batteri, din iMac ikke vil tænde, eller din Samsung Galaxy smartphone har brug for et nyt kamera. Vi er klar til at gribe opgaven an, uanset omfanget af skaden.

Vi benytter udelukkende originale reservedele, hvilket garanterer den højeste kvalitet og færrest produktfejl. Skulle der alligevel opstå uventede problemer med den udskiftede del, tilbyder vi en solid 2-års garanti. Dette betyder i praksis, at du ikke behøver bekymre dig om ekstra omkostninger i forbindelse med en eventuel defekt reservedel.

De fleste iPhone reparationer kan udføres, mens du venter i vores komfortable lounge, mens reparationer af iPad, MacBook og iMac normalt kan håndteres inden for 24 timer. Når det gælder reparation af din Samsung- eller Huawei-smartphone, kan der være en smule ekstra ventetid, da nogle af reservedelene skal bestilles. Men frygt ikke, vi stiller altid en gratis lånetelefon til rådighed, så du kan forblive tilsluttet i mellemtiden.

We care about IT – og vi er 100% danskejet!

Vi tilhører den første generation, der voksede op med smartphones og computere som en naturlig del af vores liv. Denne erfaring har vi omsat til vores erhverv i mere end et årti – med en imponerende succesrate.

Med udgangspunkt i vores naturlige interesse for smartphones, tablets og computere tilbyder vi reparation og support til iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung Galaxy og Huawei i nærheden af Birkerød.

Vores højeste prioritet er altid kunden og at levere en fremragende service, der går forud for vores egne interesser. Dette betyder, at vi kun rådgiver vores kunder ud i reparationer, når det giver økonomisk og praktisk fornuft.

Vores succes bygger udelukkende på tillid og ærlighed. Vi behandler ikke kun følsomme data med stor ansvarlighed, men vi er også ærlige i vores rådgivning om de bedste løsninger. Der er ingen gavn ved dyre og tvivlsomme reparationer.

Kean Kristensen
Direktør & tekniker

Seneste guides og nyheder fra vores blog

Hvorfor kan jeg ikke høre noget i min iPhone?

På ugentlig basis bliver vi mødt af frustrerede iPhone-brugere, som ikke længere kan høre noget...

Læs mere
Mit MacBook batteri skriver ‘Eftersyn anbefales’ – hvad gør jeg?

Alt afhængig af om din MacBook er indstillet til dansk eller engelsk, er du muligvis...

Læs mere
Hvor meget koster et nyt batteri til iPhone?

Når din iPhone begynder at opleve problemer som dårligt batterilevetid, opladningsproblemer, overophedning, uventede nedlukninger eller...

Læs mere
Kan skærmen på en Samsung Galaxy udskiftes?

Hvis din Samsung Galaxy smartphone har været udsat for et tab, slag, stød eller en...

Læs mere