Reparation af iPhone, iPad, Mac, Samsung & Huawei nær Bagsværd

Bor eller arbejder du i Bagsværd, og har du beskadiget skærmen på din iPhone, brug for et nyt batteri til din Samsung Galaxy, eller har du spildt væske i din MacBook? Så er hjælpen lige rundt om hjørnet.

Vores værksted i nærheden af Bagsværd er parat til at udføre reparationer på en bred vifte af komponenter i dine Apple, Samsung eller Huawei enheder. Så hvorfor tøve? Kom og besøg os i dag!

Ring til os Skriv til os find os
iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung og Huawei reparation i Herlev
iPhone, iPad, Mac, Samsung og Huawei reparation i Bagsværd

En professionel reparation er kun 4 km væk

Selvom vores værksted ikke er beliggende i hjertet af Bagsværd, men derimod i Herlev, er det blot en kort køretur på omkring 4 km. Du kan være sikker på, at din iPhone, iPad, Mac, Samsung eller Huawei-enhed vil have glæde af anstrengelsen.

Vi har over 10 års erfaring og har betjent mere end 10.000 tilfredse kunder i tidens løb. Dette har givet os en grundig forståelse for produkterne, og vi anvender udelukkende originale reservedele, der stammer direkte fra producenterne.

Vi kan hjælpe med reparation og support af Apple, Samsung & Huawei

For at finde prisen på den ønskede reparation af din iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung eller Huawei, skal du blot klikke på den relevante produktserie herunder. Herefter vil du få en omfattende oversigt over alle de tilgængelige modeller. Hvis du ikke kan finde lige nøjagtigt din model, er du altid velkommen til at kontakte os.

iPhone
iPad
Samsung
Huawei
MacBook
iMac

Vi er din garanti for pålidelig reparation og professionel IT-support nær Bagsværd.

Hvis dine elektroniske enheder giver dig besvær, og du har brug for reparation eller support til dit Apple-udstyr, hvad enten det er en iPhone, iPad, MacBook eller iMac, en Samsung Galaxy eller en Huawei smartphone, står vores erfarne teknikere altid klar til at byde dig velkommen på vores værksted i Herlev – tæt på Bagsværd.

Med mere end 10 års erfaring er vi i stand til at hjælpe dig med en bred vifte af udfordringer, uanset om din iPhone kræver en ny skærm, din MacBook trænger til et nyt batteri, din iMac ikke vil tænde, eller din Samsung Galaxy smartphone har brug for et nyt kamera. Vi er klar til at løse opgaven, uanset omfanget af skaden.

Vi anvender udelukkende originale reservedele, hvilket sikrer den højeste kvalitet og færrest produktfejl. Skulle der alligevel opstå uventede problemer med den udskiftede del, tilbyder vi en solid 2-års garanti. Dette betyder i praksis, at du ikke behøver bekymre dig om ekstra omkostninger i tilfælde af en defekt reservedel.

De fleste iPhone reparationer kan udføres, mens du venter i vores komfortable lounge, mens reparationer af iPad, MacBook og iMac normalt kan håndteres inden for 24 timer. Når det gælder reparation af din Samsung- eller Huawei-smartphone, kan der være en smule ekstra ventetid, da visse reservedele skal bestilles. Men frygt ej, vi stiller altid en gratis lånetelefon til rådighed, så du kan forblive tilsluttet i mellemtiden.

We care about IT – og vi er 100% danskejet!

Vi tilhører den første generation, der voksede op med smartphones og computere som en naturlig del af vores liv. Denne erfaring har vi omsat til vores ekspertise og erhverv i mere end 10 år – med en stærk historik for succes.

Byggende på vores iboende interesse for smartphones, tablets og computere tilbyder vi nu reparation og support til iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung Galaxy og Huawei smartphones i nærheden af Bagsværd.

Vores højeste prioritet er altid vores kunder og at levere en enestående service, der sætter deres behov foran vores egne interesser. Dette indebærer, at vi kun guider vores kunder til reparationer, når det er økonomisk og praktisk fornuftigt.

Vores succes bygger udelukkende på tillid og ærlighed. Vi behandler ikke kun følsomme data med den største ansvarlighed, men vi er også ærlige i vores vejledning om de bedste løsninger. Ingen gavner af dyre og tvivlsomme reparationer.

Kean Kristensen
Direktør & tekniker

Seneste guides og nyheder fra vores blog

Hvorfor kan jeg ikke høre noget i min iPhone?

På ugentlig basis bliver vi mødt af frustrerede iPhone-brugere, som ikke længere kan høre noget...

Læs mere
Mit MacBook batteri skriver ‘Eftersyn anbefales’ – hvad gør jeg?

Alt afhængig af om din MacBook er indstillet til dansk eller engelsk, er du muligvis...

Læs mere
Hvor meget koster et nyt batteri til iPhone?

Når din iPhone begynder at opleve problemer som dårligt batterilevetid, opladningsproblemer, overophedning, uventede nedlukninger eller...

Læs mere
Kan skærmen på en Samsung Galaxy udskiftes?

Hvis din Samsung Galaxy smartphone har været udsat for et tab, slag, stød eller en...

Læs mere