Reparation af iPhone, iPad, Mac, Samsung & Huawei nær Allerød

Bor eller arbejder du i Allerød, og har du ødelagt skærmen på din iPhone, brug for et nyt batteri til din Samsung Galaxy eller spildt væske i din MacBook? Så er hjælpen inden for rækkevidde.

Vores værksted nær Allerød er klar til at udføre reparationer på de fleste komponenter i dine Apple, Samsung eller Huawei enheder. Så hvorfor vente? Kom og besøg os i dag!

Ring til os Skriv til os find os
iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung og Huawei reparation i Herlev
iPhone, iPad, Mac, Samsung og Huawei reparation i Allerød

En professionel reparation er kun 16 km væk

Selvom vores værksted ikke er placeret midt i Allerød, men i Herlev, er det kun en kort køretur på omkring 16 km. Vi kan forsikre dig om, at din iPhone, iPad, Mac, Samsung eller Huawei-enhed vil takke dig for det.

Vores erfaring spænder over mere end 10 år, og vi har betjent mere end 10.000 tilfredse kunder gennem årene. Dette giver os en dybdegående forståelse for produkterne, og vi bruger kun originale reservedele – direkte fra producenterne.

Vi kan hjælpe med reparation og support af Apple, Samsung & Huawei

For at se prisen på den ønskede reparation af din iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung eller Huawei, klikker du blot på den specifikke serie, som du ønsker repareret herunder. Herefter vil du finde en detaljeret oversigt over alle tilgængelige modeller. Hvis du ikke kan finde præcis din model, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

iPhone
iPad
Samsung
Huawei
MacBook
iMac

Vi er din garanti for en pålidelig reparation og professionel IT-support nær Allerød.

Hvis dine elektroniske enheder driller, og du har behov for reparation eller support til dit Apple-udstyr, hvad enten det er en iPhone, iPad, MacBook eller iMac, en Samsung Galaxy eller en Huawei smartphone, så er vores kompetente og erfarne teknikere altid klar til at byde dig velkommen på vores værksted i Herlev – tæt på Allerød.

Med mere end 10 års erfaring er vi i stand til at hjælpe dig med en bred vifte af udfordringer, uanset om din iPhone kræver en ny skærm, din MacBook trænger til et nyt batteri, din iMac ikke vil tænde, eller din Samsung Galaxy smartphone har brug for et nyt kamera. Vi er klar til at tackle opgaven, uanset omfanget af skaden.

Vi anvender udelukkende originale reservedele, hvilket garanterer den højeste kvalitet og færrest produktfejl. Skulle der alligevel opstå uventede problemer med den udskiftede del, tilbyder vi en solid 2-års garanti. Dette betyder i praksis, at du ikke behøver at bekymre dig om ekstra omkostninger i forbindelse med en eventuel defekt reservedel.

De fleste iPhone reparationer kan udføres mens du venter i vores behagelige lounge, mens reparationer af iPad, MacBook og iMac normalt kan håndteres inden for 24 timer. For reparation af din Samsung- eller Huawei-smartphone kan der være en smule ekstra ventetid, da nogle af reservedelene skal bestilles. Men frygt ej, vi stiller altid en gratis lånetelefon til rådighed, så du kan holde dig forbundet i mellemtiden.

We care about IT – og vi er 100% danskejet!

Vi tilhører den første generation, der voksede op med smartphones og computere som en naturlig del af vores liv. Dette har vi forvandlet til vores ekspertise og erhverv i over 10 år – med en imponerende track record.

Baseret på vores indbyggede interesse for smartphones, tablets og computere tilbyder vi nu reparation og support til iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung Galaxy og Huawei smartphones nær Allerød.

Vores højeste prioritet er altid kunden og levere en fremragende service, der går foran vores egne interesser. Dette betyder, at vi kun vejleder vores kunder i reparationer, når det giver økonomisk og praktisk mening.

Vores succes bygger udelukkende på tillid og ærlighed. Vi behandler ikke kun følsomme data med stor ansvarlighed, men vi er også oprigtige i vores rådgivning om de bedste løsninger. Ingen har gavn af dyre og tvivlsomme reparationer.

Kean Kristensen
Direktør & tekniker

Seneste guides og nyheder fra vores blog

Hvorfor kan jeg ikke høre noget i min iPhone?

På ugentlig basis bliver vi mødt af frustrerede iPhone-brugere, som ikke længere kan høre noget...

Læs mere
Mit MacBook batteri skriver ‘Eftersyn anbefales’ – hvad gør jeg?

Alt afhængig af om din MacBook er indstillet til dansk eller engelsk, er du muligvis...

Læs mere
Hvor meget koster et nyt batteri til iPhone?

Når din iPhone begynder at opleve problemer som dårligt batterilevetid, opladningsproblemer, overophedning, uventede nedlukninger eller...

Læs mere
Kan skærmen på en Samsung Galaxy udskiftes?

Hvis din Samsung Galaxy smartphone har været udsat for et tab, slag, stød eller en...

Læs mere