Reparation af iPhone, iPad, Mac, Samsung & Huawei nær Albertslund

Bor eller arbejder du i Albertslund, og har du smadret skærmen på din iPhone, brug for et nyt batteri til din Samsung Galaxy eller spildt væske i din MacBook? Så er hjælpen tættere på end du tror.

På vores værksted i Herlev, tæt på Albertslund, kan vi tilbyde en reparation af langt de fleste komponenter i dit Apple, Samsung eller Huawei-produkt. Så hvad venter du på? Besøg os allerede i dag!

Ring til os Skriv til os find os
iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung og Huawei reparation i Herlev
iPhone, iPad, Mac, Samsung og Huawei reparation i Albertslund

En professionel reparation er kun 12 km væk

Godt nok ligger vores værksted ikke i selve Albertslund, men i Herlev. Det er en køretur på små 12 km, men vi garanterer, at din smartphone, iPad eller Mac-computer vil elske dig for det. Din enhed kommer nemlig i gode hænder.

Vi har mere end 10 års erfaring og serviceret på den gode side af 10.000 kunder gennem årene. Vi har derfor stort produktkendskab og arbejder kun med originale reservedele direkte fra de respektive producenter. 

Vi kan hjælpe med reparation og support af Apple, Samsung & Huawei

For at finde prisen på den ønskede reparation af din iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung eller Huawei, skal du blot vælge den serie, du ønsker repareret herunder. Herefter vil du blive præsenteret for en fuld oversigt over alle de enkelte modeller. Kan du ikke finde netop din model, skal du altid være velkommen til at kontakte os.

iPhone
iPad
Samsung
Huawei
MacBook
iMac

Vi er din garanti for en ordentlig reparation og professionel IT-support nær Albertslund

Driller elektronikken og har du brug for en reparation eller support til dit Apple-produkt, hvad en det er en iPhone, iPad, MacBook eller iMac, Samsung Galaxy eller Huawei smartphone? Så står vores dygtige og erfarne teknikere altid klar til at tage god imod dig på vores værksted i Herlev – tæt på Albertslund.

Vi har mere end 10 års erfaring og kan derfor hjælpe dig med stort som småt. Det kunne være, at din iPhone har brug for en ny skærm, din MacBook trænger til et nyt batteri, din iMac ikke længere vil tænde eller din Samsung Galaxy smartphone har brug for et nyt kamera. Uanset omfanget af skader, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Vi benytter udelukkende originale reservedele, hvilket sikrer den højeste kvalitet og færrest produktfejl. Og skulle der alligevel mod forventning opstå fejl ved den udskiftede del, tilbyder vi altid 2 års garanti. Dette betyder med andre ord, at du ikke skal have penge op ad lommen for at få rettet op på en fejl i reservedelen.

Langt de fleste iPhone reparationer kan klares mens du venter i vores lounge, mens reparationer af iPad, MacBook og iMac oftest er håndteret inden for 24 timer. I forbindelse med reparation af din Samsung eller Huawei smartphone kan der forekomme lidt ekstra ventetid, da mange er reservedelene er bestillingsvarer – men frygt ej, vi tilbyder altid gratis lånetelefon.

We care about IT – og vi er 100% danskejet!

Vi er produktet af den første generation der voksede op med en smartphone og computer i hånden. Dette har vi gjort til vores speciale og forretning i mere end 10 år – med stor succes.

Med afsæt i vores helt naturlige interesse for smartphones, tablets og computere, tilbyder vi altså i dag reparation og support af iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung Galaxy og Huawei smartphones.

Vi sætter altid kunden og den gode service over vores egne interesser. Dette betyder, at vi ikke rådgiver vores kunder ud i at reparere på noget der ikke kan svare sig eller giver mening.

Vores succes skabes kun gennem tillid og troværdighed. Ikke kun behandler vi personfølsomme data, som kræver en vis ansvarlighed, men vi skal også være ærlige i vores vejledning omkring de bedste løsninger – ingen er tjent med for dyre og tvivlsomme reparationer.

Kean Kristensen
Direktør & tekniker

Seneste guides og nyheder fra vores blog

Hvorfor kan jeg ikke høre noget i min iPhone?

På ugentlig basis bliver vi mødt af frustrerede iPhone-brugere, som ikke længere kan høre noget...

Læs mere
Mit MacBook batteri skriver ‘Eftersyn anbefales’ – hvad gør jeg?

Alt afhængig af om din MacBook er indstillet til dansk eller engelsk, er du muligvis...

Læs mere
Hvor meget koster et nyt batteri til iPhone?

Når din iPhone begynder at opleve problemer som dårligt batterilevetid, opladningsproblemer, overophedning, uventede nedlukninger eller...

Læs mere
Kan skærmen på en Samsung Galaxy udskiftes?

Hvis din Samsung Galaxy smartphone har været udsat for et tab, slag, stød eller en...

Læs mere