MacBook Air 13″ M1 reparation

MacBook Air 13″ M1 er den første i serien med Apples egen processor. Dette sikrer en lynhurtig brugeroplevelse og lang batterilevetid, hvorfor det er endnu vigtigere at din MacBook altid er i topform.

Skulle du uheldigvis have pådraget din MacBook Air 13″ M1 en skade eller har du problemer med opsætningen, så står vores dygtige teknikere klar til at hjælpe dig med en reparation eller eminent support.

reparation af MacBook Air 13" M1

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på MacBook Air 13″ M1 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

    Mere om MacBook Air 13″ M1

    MacBook Air 13” M1 repræsenterer den mest kraftfulde iteration af MacBook Air-modellen hidtil, og dette er takket være Apples bemærkelsesværdige M1-chip.

    Denne bærbare enhed imponerer med en batterilevetid på op til 18 timer og en samlet hukommelse på 8 GB.

    Den smukke Retina-skærm med True Tone-teknologi og en opløsning på 2560 x 1600 skaber en skarp og livagtig billedeoplevelse. Skærmens glas er strakt langs alle fire hjørner, hvilket resulterer i en enestående visuel oplevelse.

    Den grafiske ydeevne i MacBook Air 13” M1 skubber grænserne med en op til 8-core GPU. M1 repræsenterer en SoC (System On A Chip), som er Apples første specialudviklede chip, der tilbyder en enestående balance mellem energieffektivitet og ydeevne.

    Vi identificerer hurtigt skaden på din MacBook Air 13″ M1

    Hvis du har tabt din MacBook Air 13” M1 og er i tvivl om omfanget af skaden, så står vores dygtige teknikere hos Bestrep klar til at hjælpe.

    De fleste reparationer er færdige inden for en time. Hvis der skulle være tale om en mere kompleks reparation, bestræber vi os på at færdiggøre reparationen inden for blot 24 timer.

    Reparation af skærmen på MacBook Air 13″ M1

    Håndtering med omtanke kan forhindre skader, men i tilfælde af uheld kan vi hos Bestrep hurtigt og effektivt skifte den defekte skærm ud.

    Vores omfattende erfaring med denne specifikke model af MacBook Air gør os i stand til hurtigt at identificere enhver fejl baseret på din beskrivelse.

    Vi gennemgår altid din computer omhyggeligt fra top til bund for at identificere den præcise fejl eller skade. Og vi begynder ikke reparationen, før du har givet grønt lys, så du kan være tryg ved ikke at blive overrasket af en pludselig regning.

    Uanset om du har skærmskader på din MacBook Air 13”, oplever tastaturproblemer, har batteridriftsproblemer eller måske har væskespild i enheden, er vores fornemmeste opgave at bringe din MacBook tilbage til topform.

    Undgå at købe ny MacBook og spar penge ved en reparation

    At investere i en helt ny MacBook kan hurtigt udvikle sig til en omkostningsfuld affære, og derfor hjælper vi dagligt mange kunder med at udskifte forskellige komponenter, uanset om det drejer sig om større eller mindre skader.

    Der er faktisk næsten ingen skade, vi ikke kan hjælpe med at reparere. Hvis din MacBook Air 13” M1 for eksempel er fuldstændig død, kan det pege i retning af et kortsluttet bundkort.

    Hvis dette skulle vise sig at være tilfældet, tilbyder vi også reparation på komponentniveau. Dette kan også være aktuelt, hvis du har vigtige data, der skal genskabes fra din usamarbejdsvillige MacBook.

    Lad os hjælpe dig med at løse dine udfordringer med din MacBook

    Hvis du har brug for hjælp til softwareinstallation, mailopsætning, geninstallation af MacOS eller ønsker at opnå indsigt i den optimale cloud-løsning, så er vores supportteam hos Bestrep altid til rådighed.

    Vores supporttjenester tilbydes til en fornuftig timepris, der ikke blot løser dine aktuelle udfordringer, men også forbereder dig til at imødegå fremtidige.

    For os er det essentielt, at vores support skaber værdi både for os og for dig. Hos Bestrep står vi klar til at bistå dig med din MacBook Air 13” på enhver tænkelig måde.

    Du er altid velkommen på vores værksted, hvor vi har åbent på hverdage fra kl. 09.00 til 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00. Vi ser frem til at byde dig og din MacBook Air 13” velkommen!

    Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

    Priserne gælder for følgende modeller:

    • MacBook Air 13” M1 – 8 CPU / 7 GPU (2020)
    • MacBook Air 13” M1 – 8 CPU / 8 GPU (2020)

    Betegnelser for MacBook Air 13″ M1:

    Modelnummer: A2337

    Model ID: MacBookAir10,1

    Varenummer:
    MGN63xx/A, MGN93xx/A, MGND3xx/A, MGN73xx/A, MGNA3xx/A, MGNE3xx/A

    ‘xx’ i varenummeret erstattes af landekode for oprindelseslandet. I Danmark er dette DK.

    Vi er din garanti for en ordentlig reparation

    +10 års erfaring

    Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

    Originale reservedele

    Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

    2 års garanti

    Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

    Hurtig reparation

    Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

    Gratis lånetelefon

    Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.