iPhone 13 Pro reparation

Vi ved hvor irriterende det kan være at rende rundt med en ødelagt eller smadret iPhone 13 Pro, men gudskelov er løsningen på problemet ikke så langt væk. Vi klarer på rekordtid en pålidelig reparation.

Vores dygtige teknikere har mere end 10 års erfaring, vi bruger originale reservedele og yder 2 års garanti på alle reparationer. Derudover er vores værksted altid åben for walk-in uden tidsbestilling.

reparation af iPhone 13 Pro

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 13 Pro reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

    Mere om iPhone 13 Pro reparation

    iPhone 13 Pro er fyldt med fantastiske funktioner, der vil imponere dig. Et af højdepunkterne er den krystalklare Super Retina XDR-skærm på 6,1 tommer, der gør det til en fornøjelse at bruge telefonen i alle sammenhæng.

    Med iPhone 13 Pro kan du vælge mellem lagerkapaciteter på 128 GB, 256 GB, 512 GB og 1 TB, så du aldrig løber tør for plads til dine billeder, videoer, apps og filer.

    Apple har bygget videre på det elegante design fra iPhone 12, så du får en slank enhed med afrundede kanter. Den mest iøjnefaldende designforskel er de diagonalt placerede kameralinser. Telefonen fås i fire forskellige farver og har et vand- pg støvafvisende design.

    En reparation med garanti

    Vi har mange års erfaring med reparation af iPhones, og vores dygtige reparatører er blandt de bedste i landet. Vi er så sikre på kvaliteten af vores arbejde, at vi uden at tøve giver to års garanti på alle vores reparationer.

    Vores priser på reparationer er naturligvis også konkurrencedygtige. Du kan nemt finde prisen på den specifikke reparation, du har brug for, i vores oversigt længere oppe på siden.

    Reparation af din 13 Pro på under en time

    Vi forstår, hvor vigtig din telefon er for dig, og derfor tilbyder vi at udføre de fleste reparationer på under en time. Du er velkommen til at vente i komfortable omgivelser, mens vi tager os af reparationen.

    Hvis der er behov for en mere omfattende reparation af din iPhone 13 Pro, tilbyder vi en gratis lånetelefon, så du kan forblive forbundet med omverdenen, mens vi arbejder på din enhed.

    Foruden iPhones er vi også reparationsdygtige i Samsung, Huawei samt MacBook og iMac. Man kan derfor roligt sige, at vi er dedikerede omkring det vi laver.

    Besøg vores værksted i Herlev

    Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

    Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 13 Pro reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

    Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

    Priserne gælder for følgende modeller:

    • iPhone 13 Pro 128GB
    • iPhone 13 Pro 256GB
    • iPhone 13 Pro 512GB
    • iPhone 13 Pro 1TB

    Modelnummer for iPhone 13 Pro:

    • A2483
    • A2636
    • A2638
    • A2639
    • A2640

    Se alle tekniske specifikationer 

    Vi er din garanti for en ordentlig reparation

    +10 års erfaring

    Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

    Originale reservedele

    Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

    2 års garanti

    Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

    Hurtig reparation

    Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

    Gratis lånetelefon

    Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.