Har du spørgsmål? Skriv til os på info@bestrep.dk

Apple iPhone 5S Reparation

Reparation Pris
iPhone 5S Skærm 599 kr.
iPhone 5S Batteri 599 kr.
iPhone 5S Bundstik / Jackstik
699 kr.
iPhone 5S Ørehøjtaler 699 kr.
iPhone 5S Homeknap 699 kr.
iPhone 5S Kamera for eller bag 699 kr.
iPhone 5S Power / Volume / Mute-knap 699 kr.
iPhone 5S Vibrator 599 kr.
iPhone 5S Undersøgelsesgebyr (Frafalder ved reparation) 399 kr.

3 grunde til at vælge BESTREP

6 måneder garanti

På alle vores reparationer giver vi naturligvis 6 måneders garanti på produktfejl eller uregelmæssigheder.

Hurtig reparation

Vi ved hvor svært det er at undvære sin iPhone. Derfor repareres 9 ud af 10 iPhones samme dag. Det er god service!

Grade A reservedele

Grade A, eller det andre betegner som “Original kvalitet”, er de reservedele der kommer nærmest originale reservedele.

Billig reparation af iPhone 5S

Vi ser hver uge rigtig mange beskadigede iPhones – hovedsageligt med smadrede skærme eller trætte batterier. Vi har derfor stor erfaring med typiske reparationer, men også mere komplekse opgaver, såsom knapper der ikke virker, højtalere uden lyd, bundstik der ikke tager imod strøm og ikke mindst vandskader.

Vi vil derfor mene, at du trygt kan overlade din defekte iPhone 5S til os. Vi sørger for at din iPhone 5S bliver repareret hurtigt og med gode reservedele, af kvaliteten Grade A, som oftest betegnes som “Original kvalitet”.

Opgradering af iPhone 5S

Står du over for at skulle udskifte din iPhone 5S til en nyere, større eller en med mere plads? Men har du ikke styr på hvordan du får flyttet alt indhold over fra den gamle til den nye?

Så kan du med fordel lade os hos BESTREP hjælpe dig med opgaven. Vi har stor erfaring i at flytte data fra din gamle iPhone 5S til din nye, uden din data går tabt undervejs. Vi sikrer dit indhold på iCloud, flytter indholdet til din nye iPhone, hvorefter vi sætter den op til selv at ajourføre dit indhold fremover, så du næste gang ikke står med samme problem. Til sidst sletter vi din gamle iPhone 5S, så du kan lade denne gå videre i arv, sælge den eller skrotte den.

Support af iPhone 5S

Har du svært ved at navigere rundt i din iPhone 5S? Så bare rolig, hjælpen er ikke længere væk end lige her. Vi hjælper dig gerne med at besvare dine spørgsmål til din iPhone 5S. Det kan eksempelvis være opsætning af mail, synkronisering med andre enheder, såsom din Mac eller iPad, men også helt almindelige råd til at navigere nemmest rundt i din iPhone 5S, uden at fare vild.

Back to Top