Har du spørgsmål? Skriv til os på info@bestrep.dk

iPhone reparation

Har du smadret skærmen på din iPhone, vil den ikke længere oplade eller trænger batteriet til at blive udskiftet? Vi udfører stort set alle reparationer og serviceopgaver som din iPhone måtte kræve. Herunder finder du de forskellige iPhones som vi reparerer og servicerer. Vælg din model, og se priser samt nærmere information.

Typiske reparationer

Den typiske reparation af en iPhone kan vi nok ikke komme udenom er et skærmskift. Det er netop skærmen der gør iPhone til et af de lækreste produkter på markedet, men desværre også et af de mest skrøbelige. Derfor ser vi hver uge rigtig mange iPhones som skal have ny skærm.

Også andre dele i iPhone skal skiftes med tid. Dette gælder blandt andet for batteriet, som vi allerede skifter i iPhones efter de blot har været på markedet i 7-8 måneder. Derudover ser vi en del iPhones med væskeskader, som vi i 50% af tilfældende kan rense, udskifte et par dele og til sidst få til at køre igen.

Klik på din iPhone model ovenfor for at se en fuld prisliste for den pågældende model.

Typiske iPhone reparationer Lavminmac

gammel til ny iphone lavminmac

Opgradering af din iPhone

Står du over for at skulle udskifte din iPhone til en nyere, større eller en med mere plads? Men har du ikke styr på hvordan du får flyttet alt indhold over fra den gamle til den nye?

Så kan du med fordel lade os hos BESTREP hjælpe dig med opgaven. Vi har stor erfaring i at flytte data fra din gamle iPhone til din nye, uden din data går tabt undervejs. Vi sikrer dit indhold på iCloud, flytter indholdet til din nye iPhone, hvorefter vi sætter den op til selv at ajourføre dit indold fremover, så du næste gang ikke står med samme problem. Til sidst sletter vi din gamle iPhone, så du kan lade denne gå videre i arv, sælge den eller skrotte den.

3 grunde til at vælge Bestrep

6 måneder garanti

På alle vores reparationer giver vi naturligvis 6 måneders garanti på produktfejl eller uregelmæssigheder.

Hurtig reparation

Vi ved hvor svært det er at undvære sin iPhone. Derfor repareres 9 ud af 10 iPhones samme dag. Det er god service!

Grade A reservedele

Grade A, eller det andre betegner som “Original kvalitet”, er de reservedele der kommer nærmest originale reservedele.

Back to Top